Tenthuis Duinzicht op Vlieland
Deze site wordt niet meer bijgewerkt. Voor actuele informatie zie 
https://nl-nl.facebook.com/tenthuisduinzicht/
of http://duinzicht.stortemelk.op-vlieland.nl/        

Met dank aan Norbert Olthof voor een deel van de foto's.

Op misschien wel de mooiste plek van Stortemelk staat tenthuis Duinzicht (nr 73). Voor wie het fenomeen tenthuis niet kent: het is een mooie mix van een vakantiehuis en een tent: Je hebt de voordelen van een camping met bijvoorbeeld speeltuin en speelkameraden voor de kinderen en toch de luxe van een lekker bed,een grote eettafel en een privé-terras. 

Duinzicht heeft dubbele houten wanden (met een isolerende luchtlaag) en grote ramen aan de voor- en zijkant. Vanwege de ligging hoog op een duin en tegen de zeeduinen aan, biedt Duinzicht niet alleen veel privacy, maar ook een prachtig vrij uitzicht over het duingebied. De strandovergang naar het Noordzeestrand is op slechts 50 meter afstand. Aan de achterkant, onder aan het duin van het tenthuis staat een luxe toiletgebouw met (gratis) warme douches, een wasmachine en droger. Naast dit toiletgebouw is een speeltuintje. 

Er zijn 5 slaapplaatsen: 1 tweepersoons bed 1 stapelbed en 1 logeerbed. De inrichting bestaat verder o.a. uit een keukenblok met 4-pits gasstel (op butagas), koelkast (op zonne-energie), een eettafel met 6 stoelen, een 2-zits bankje en een kachel (op butagas). Een kinderstoel en een campingbedje zijn aanwezig. De verlichting is op zonne-energie; de lampen geven prima licht om bij te lezen. Er is een 12 V-stopcontact voor het opladen van telefoon of laptop. Op het ruime terras staan buitenstoelen, een terrastafel en een picknickbank.

Bij het tenthuis mag (gratis) een bijzettentje worden geplaatst. NB: Huisdieren zijn niet toegestaan op Stortemelk.

www.stortemelk.nl, www.rederij-doeksen.nl, http://www.vlieland-info.nl/ 

Als u een aanvraag doet, vermeld dan aantal personen, leeftijden kinderen en gewenste periode. Whatsapp 06-13667414 

 

Welkom in tenthuis Duinzicht op Vlieland!