Ленено Масло

ЛЕНЕНО МАСЛО (FLAX OIL):, РЕГУЛИРА ХОЛЕСТЕРОЛА, ИМУННАТА СИСТЕМА, СЪРДЕЧНОСЪДОВАТА СИСТЕМА, ЖЕНСКАТА ХОРМОНАЛНА СИСТЕМА,

ЗА ЗДРАВИ КОСТИ КОСА И КОЖА, РЕГУЛИРА ОБМЯНАТА НА ВЕЩЕСТВАТА И УВЕЛИЧАВА СКОРОСТТА НА МЕТАБОЛИЗМА.

Flax OIl подобрява състоянието на кръвоносните съдове след сърдечносъдови заболявания, предпазва от развитие на атеросклероза и исхемична болест на сърцето. Помага не само да се възстанови сърдечния ритъм, но и предотвратява неговите нарушения по-късно. Това също съкращава чувствително броя на пристъпите на стенокардия и повишава поносимостта към физически натоварвания у болните.

-Увеличава скоростта на метаболизма, създава чувство за ситост и помага за загуба на излишните килограми (на тема отслабване с ленено масло виж: Otslabvam.com )

-Действа благоприятно при високо кръвно налягане.

-Понижава нивото на холестерола и триглицеридите

-Подпомага възстановяването при чернодробни заболявания.

-Подобрява функционирането на мозъчната дейност и действа благоприятно при психични заболявания и депресии. Особено полезен е при заболявания на нервната система (умствени отклонения, болестта на Алцхаймер, нарушаване на паметта, мигрена, състояние след прекаран инсулт, разсеяност, понижаване на концентрацията на вниманиет, и т.н.);

-Подпомага правилното функциониране на щитовидната жлеза и хипофизата.

-Има уникално противовъзпалително действие, особено при възпаления и болки в ставите и артрит, възпаление на стомаха, червата, бронхите, пикочните пътища.

-Стимулира зарастването на рани и изграждането на костна тъкан.

-Едно от най честите приложения на лененото масло е срещу язва на стомаха и на дванадесетопръстника. Резултатите са впечатляващи.

-Огромното количество Омега-3 мастни киселини във "FLAX OIL" способства за разреждането на кръвта. Като препятстват слепването на тромбоцитите, те намаляват риска от тромбообразуване и така предотвратяват възникване на инфаркт и инсулт.

-Съществено подобрява функционалното състояние на главния и гръбначен мозък и очите.

-"FLAX OIL" има противоалергично действие, което е особено важно за болни, страдащи от бронхиална астма. Резултатите от приемането му от деца в САЩ, страдащи от астма, са удивителни.

-Приемането му редовно гарантира здрава кожа и предпазва от алергически дерматози (псориазис, екзема, невродермит и пр).

-Полезен и при захарен диабет и за профилактика на усложненията от заболяването.

-Помага за намаляване симптомите на подагра, пречиства кръвта.

-Подпомага правилното изхранване на плода при бременност.

-Редуцира случаите на рак на гърдата и дебелото черво. Терапевтичната му употреба спомага при заболявания на бъбреците.

Телефон за поръчки: 885 084 485

Цена на Flaxseed Oil, 1000 mg, 100 капсули: 27 лв.

ПОРЪЧКИ, ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА:

Поръчки: телефон за поръчки- 885 084 485

Плащане: при доставката - не заплащате нищо докато не получите пратката

Доставка: 2-5 работни дни. Безплатна доставка на поръчки над 100 лв. За поръчки на по-малка стойност се заплаща 5лв.