Лекарствени Гъби

Лекарствените гъби (сред тях агарикус, рейши, кордицепс , шийтаке, мейтаке, мешима, кориолус, херициум, чага) са известни като източник на анти-туморни и имунно-модулиращи полизахариди.

Смята се също че лекарствените гъби действат като естествен антибиотик при бактериални инфекции и грипове. Използват се също за за бързо възстановяване на мускулите, хронична умора, при сърдечно-съдови заболявания, исхемична болест (стенокардия), атеросклероза, инфаркт и др.

Здраве от Америка предлага екологично-чисти био лекарствените гъби, внос от Хаваи: кордицепс, агарикус блазей, рейши, шийтаке, мейтаке (40 лв. за опаковка от 90 капсули – едномесечната препоръчителна доза) и гъбен комплекс имун асист на световно известната американската фирма Алоха Медициналс (Aloha Medicinals).

Също предлагаме Леволар форте – натурален регулатор на кръвната захар и лек за диабета (60 лв. за опаковка от 120 капсули – двумесечната препоръчителна доза)

ПОРЪЧКИ, ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА:

Поръчки: телефон за поръчки- 0889 615 761

Плащане: при доставката - не заплащате нищо докато не получите пратката

Доставка: 2-4 работни дни. Безплатна доставка на поръчки над 100лв. За поръчки на по-малка стойност се заплаща 5лв.

Присъединете се към Здраве от Америка на Facebook. Нашите Facebook членове получават първи известие за нови продукти и промоции!

ВАЖНО!

Продуктите предлагани от Здраве от Америка са хранителни добавки. По силата на чл. 51 от Закона за защита на потребителите продуктите, изброени на тази страница не са лекарствено средство и не им се приписва лечебно въздействие!