Расветљавање стваралаштва Мирослава Лукића

поставио/ла БЕЛА ТУКАДРУЗ 23.02.2010. 01:20   [ Ажурирао/ла 09.06.2016. 12:25 Miroslav Lukić ]

"Заветине" расписују стални књижевни конкурс, почев од јануара 2007. године, за књижевне радове који ће расветљавати из свог угла стваралаштво М. Л. БЕЛАТУКАДРУЗА (Мирослава Лукића):критички, аргументовано.

Аутори  уз рад треба да пошаљу своју  кратку биографију, најкраће биобиблиографске податке о себи, е-маил адресу (ако је имају), адресу стана, телефона...  

Радови не могу бити дужи од 2 шт. табака, односно до 32 стр. откуцане на папиру формата А4 уобичајеним новинарским проредом.

(У случају да добијемо радове дуже од 2 шт. табака, размотрићемо могућност да их публикујемо као посебна дигитална издања)

 

 

Радови ће бити објављени, уз дозволу аутора, у  ЗБОРНИКУ 2,  најкасније до децембра  текуће године. Сврстани по областима:радови који тумаче поезију, прозу, есеј, публицистику... и тд. Уредник овог зборника др Димитрије Лукић.

Молимо ауторе, који су у прилици, да своје радове доставе  у електронском облику,  укуцавши их  на енглеској тастатури неким од тајмсових писама у Wordu., да то учине на  Е-маил адресу miroslav7275@gmail.com

Comments