АРХЕТИПОВИ ХИПЕРСПЕЈСА

поставио/ла Miroslav Lukić 28.12.2014. 15:13   [ ажурирано 09.12.2015. 10:43 ]

КРУГОВИ У ЖИТУ

ПРЕДАВАЊЕ О ХИПЕРСПЕЈСУ

СНИМАК НАСТАНКА КРУГОВА У ЖИТУ

Снимак је аутентичан иако се тврди да није

Интелигенција се пробија у облику таласа који образују геометријске облике на Земљи. Не ради се о томе да неки свемирски брод слети доле, направи знак у житу током ноћи и онда одлети. Иако неки кругови јесу настали услед слетања летелица, интелигенција се може замаскирати у који год облик она то жели, а интелигенција веома често долази у облику таласа. Доћи ће време када ће Земљу запљуснути један талас светлости.

Интелигенција је изван говорне речи и изван писане речи, јер је то фреквенција која понекад долази у геометријским облицима. Питагора је назирао само контуре свега тога, али његову геометрију други нису могли разумети. Геометрија је једна еволуирана интелигенција, скуп доживљаја који могу пренети огромне количине информација. У ствари, знакови у житу се праве по целој овој планети уз помоћ звука који је изнад људских фреквенција, како би се имплантирали ти језички облици. У почетку, у много наврата, ти облици су били кругови. Онда су еволуирали у троуглове, линије и многе друге облике.

Ти знакови у житу најзаступљенији су у Енглеској и по целој Европи. Међутим, њих такође има и на подручју које је пре било познато као Совјетски Савез и Јужна Америка. Они се чак појављују и у САД, мада се неки људи труде да се то прикрије. Ми знамо да неке од ваших радио и ТВ кућа планирају ускоро да направе емисије о тим знаковима у житу. Видећемо колико ће се они правити да ништа не знају о њима. То ће бити интересантно.

Ти геометријски облици су као хијероглифи. Хијероглифи и пиктограми резбарени у камену на овој планети подразумевају сличну манифестацију интелигенције. Другим речима, уколико би неко читао хијероглифе урезане у Розета Камену (Росетта Стоне, прим. прев.) ти хијероглифи би му говорили једну ствар. Кад би се неко успео сетити тајног језика свештеника, ти хијероглифи би му причали једну другу причу. А кад би неко био у стању да разуме језик Богова Стваралаца, онда би му ти хијероглифи говорили нешто потпуно другачије.

Ти кругови и други геометријски облици који се постављају на Земљу су ту како би вам помогли да одржите своју фреквенцију и да њоме управљате и како би вас охрабрили да живите своју светлост. Они вам стављају на располагање фреквенцијску информацију на један веома суптилан начин, а нико их још увек не може потпуно објаснити.

Ти геометријски облици су сви повезани један с другим, а ако би се они појавили сви заједно и одједном на житном пољу неког фармера, онда би им се сигурно нешто одмах десило. Они су распоређени од једног до другог континента и покрећу један појас фреквенција око ове планете који ће помоћи да се активира мрежни систем Земље. Они ће вам омогућити да се не осећате толико чудно у вези са свим оним што знате и да се осећате угодније како буде долазило до промена у фреквенцијама.

То је само мало од онога што знакови у житу раде. Они су прилично интересантни. Многи од њих су дизајнирани и конструисани од стране оних које неки називају ‘Асцендед Мастерс’ (Узвишени учитељи). О њима такође постоји један виц. Морате разумети то да нека бића, како постају развијенија, тако развијају и огроман смисао за хумор. Она виде хумор у свим стварима.
Као што смо рекли, геометријски облици и форме су носиоци интелигенције. Они су фреквенцијски таласи који се могу модулирати и мењати.

Геометријски облици који долазе на Земљу су нешто слично енергетским капијама или енергетским (‘хијеро’)глифима. Они садрже интелигенцију и састављени су тако да повежу и направе једну интелигентну енергетску мрежу око ове планете. Та енергетска мрежа ће имати једну фреквенцију коју ће човечанство моћи користити да би еволуирало.

У ово време, овај језик још увек није потпуно присутан на овој планети. Ти глифи долазе на Земљу као резултат једног одређеног развитка свести. Они раде на местима која су тзв. вортексни центри, који их сада привлаче унутра. Преко милијарду година, откако је Земља у орбити, ови су центри били прекривени и закопани. Неки од њих су постали латентни, а многи од њих се сада поново буде зато што пломба око ове планете почиње да се кида.

Знакови у житу су један вањски израз свести. Они долазе у вашу реалност како би вам показали да рационални ум не може контролисати све податке, без обзира колико би он то волео. Та догађања се укрштају са кодирањем свести свих људских бића. Кад год се реалност не може објаснити, у свести се формира једна нова просторија.

Знакови у житу су потпуно ван логичког ума. Одатле, они присиљавају људе да прошире свој концензусни поглед на свет, јер реалност, онаква каква је пре била дизајнирана, не може обухватити те догађаје као једну могућност. Они су окидач. Они наводе реалност да се покрене изван својих властитих граница.

Постоји одређени број разлога за постојање знакова у житу. У суштини, они постоје да би натерали ову реалност да се покрене - да вас наведу на то да осећате, а не да размишљате. Већина оних који истражују те знакове размишљају о њима, уместо да их осећају. Велика Британија је засута њима зато што, у глобалу, Британци имају веома логички оријентисану свест. Међутим, у подручје Британских Острва утиснуто је много мегалитских спирала и камених облика који су интезивно утискивали у становништво интуитивне способности.

Тај феномен не садржи у себи никакву логику. Он наводи једно логички оријентисано друштво да призна нешто што нема смисла, а то се ради на један забаван и очигледан начин без стварања претње било чијем погледу на реалност. Уколико би негде дошло до спуштања свемирских летелица, дошло би до узнемирења људи. Кад се концентрични кругови положе у једно житно поље, а њихове стабљике се при томе не ломе и не умиру, онда се нико превише не узбуђује. Да ли сада разумете како се ове енергије играју с вама? Неке ствари треба радити тако да се при томе не преоптерећују ваша струјна кола.

   = Извод из књиге "Доносиоци новог свитања" поглавље XVII "Језик светлости":

***********************************************************************

Напомена:

Први и оригинални кругови у житу су ванземаљског порекла. Међутим, војска НАТО-а, која је на челу завере против људског рода, поседује ванземаљску технологију, а такође има и тахнологију за прављење кругова у житу, тако да су они исти као и оригинални, осим што можда заостају по питању дизајна. Зато треба бити опрезан у тумачењу свих кругова у житу.

    = видети више: Кругови у житу http://www.ivantic.net/Slike%20i%20kratki%20filmovi/krugoviuzitu.htm

Comments