Teint‎ > ‎

Concealer

Omschrijving: De concealer camoufleert oneffenheden, donkere kringen of wallen als een
 corrigerende crème en helpt "camoufleren" met een natuurlijke uitstraling. Het formaat van de stick is makkelijk mee te nemen, hierdoor kun je op elk moment van de dag een touch up doen.Bamboe verpakking:
Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en een modern design. De bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. Het is beschermd door een katoenen zakje net als een juweel. Deze mooie presentatie samen met het refill systeem maakt een product van Zao een perfect cadeau.
Silica (organische silica): Het menselijk lichaam bevat ongeveer zeven gram silica, veel meer dan andere mineralen inclusief ijzer (en silica is het tweede component van de aardkorst met 28% na zuurstof met 47%). Een essentiële eigenschap van silica is dat het ervoor zorgt dat het lichaam vitaminen en mineralen beter kan opnemen. Het bindweefsel van het menselijk lichaam (celwand) bestaat uit collageen en elastine. Deze moleculen hebben silica nodig, vanaf ongeveer 20 jarige leeftijd. Externe voeding van de huid is daarom noodzakelijk. Om deze reden, bevatten veel producten van ZAO organische silica. Orbignya oleifera (babassu) zaadolie * (biologisch babassu seed oil):
Zeer rijk aan laurinezuur, deze olie bevat uitzonderlijke penetrerende eigenschappen en is niet-comedogeen. Het is zoet, zeer hydraterend en geschikt voor alle huidtypes, zelfs meest gevoelige. De hoge concentratie van tocotriënolen bevat veel antioxidanten en heeft een antiverouderende werking.Extract van ginkgo biloba blad:
Een uitstekend antioxidant en werkt huidherstellend, ginkgo biloba is een uitzonderlijk cosmetisch ingrediënt. Met dank aan de ginkgo flavonoïde, is het een zeer goede bescherming tegen vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van cellen.Zilver (CI 77820) (gemicroniseerd zilver poeder):
Deze micro bestanddelen van zuiver zilver hebben een desinfecterende werking (voornamelijk op de huid en op de slijmvliezen), een antibacteriële werking, conserveren het product en beschermen de huid. Gemicroniseerd zilver wordt vaak in crèmes gebruikt voor de verzorging van brandwonden. Bijna alle producten van ZAO (behalve de twee lipbalsems) bevatten micro bestanddelen van zuiver zilver (een natuurlijk conserveringsmiddel).
Ook verkrijgbaar als Refill.


Subpagina''s (1): Ingrediënten Concealer