Removers‎ > ‎

ReinigingsmelkReinigingsmelk (2101694)

Deze biologische remover verwijdert alle oog make-up op milde wijze, zelfs waterproof. Dit product is verrijkt met Korenbloem om de huid te kalmeren. Daarom is het mild voor de ogen en huid en ideaal voor alle gevoelige huidtypes.

GEBRUIKSADVIES: Reining het ooggebied voorzichtig met een wattenschijfje. Strijk rustig van de binnenzijde naar de buitenzijde van het ooglid.

NETTO GEWICHT:
50 ml 

 NAVULBAAR: NEEINGREDIËNTEN UITGELICHT:

Biologische sesamolie (sesamzaad (sesam) indicum seedoil): Rijk aan vetzuren. Deze olie herstelt en maakt de huid zachter. Het hydrateert zonder een vet gevoel achter te laten.

Biologische babassunotenolie (Orbignya oleifera seedoil): Krachtige antioxidant die regenereert. Deze olie verwijdert make-up probleemloos. De huid wordt gehydrateerd.

Biologisch Korenbloem hydrolaat (Centaurea cyanus flowerwater): Kalmerende en revitaliserende werking. Dit ingrediënt kalmeert vermoeide en gevoelige ogen.

Biologisch Citroenmelisse hydrolaat (Melisse officinalis flower / leaf / stem water): Revitaliserend, rustgevend en verzachtend. Dit ingrediënt is ideaal voor de rijpe, droge en gevoelige huid.


36 % ORGANISCHE EN 100% NATUURLIJKE INGREDIENTEN
Subpagina''s (1): INCI Reinigingsmelk