Removers‎ > ‎

Nagellak RemoverNagellak remover (2101690)

Waarom ?
Om nagellak te verwijderen gebruiken we doorgaans ingrediënten die het oplosmiddel aceton en ethylacetaat bevatten. Deze worden gebruikt van-wege snelle werking en hun aantrekkelijke prijs. Maar aceton en ethylacetaat staan er bekend om dat het de huid en nagels uitdroogt. Ze hebben een irriterende werking voor de ogen en luchtwegen en zijn daarnaast ook zeer licht ontvlambaar. Dat is waarom ZAO ervoor heeft gekozen geen gebruik te maken van deze ingrediënten, maar om meer te werken met natuurlijke mildere oplosmiddelen.

Zao nagellak remover is zonder aceton en ethylacetaat samengesteld. Het product is 100% natuurlijk. Het verwijdert de lak op milde wijze zonder de nagel uit te drogen of te beschadigen.

GEBRUIKSADVIES: Doe een royale hoeveelheid op een wattenschijfje laat deze een paar seconden op de nagels inwerken en scrub de nagels vervolgens zacht. Spoel de handen af met water.

STEL DIT PRODUCT NIET BLOOT AAN HITTE EN BEWAAR HET OP EEN KOELE PLEK.

NETTO GEWICHT: 100 ml 

NAVULBAAR: NEEINGREDIENTEN UITGELICHT:


Ethyl lactaat (ethyl lactaat): Dit 100% natuurlijke oplosmiddel verwijdert de nagellak voorzichtig zonder de huid en nagels uit te drogen of te beschadigen

Biologische bamboe extract (Bambusa vulgaris leaf extract): Goede hydratatie dankzij het hoge gehalte aan siliciumdioxide in bamboe hydrolaat. Het versterkt de nagels en maakt hen sterker.

27 % BIOLOGISCHE EN 100% NATUURLIJKE INGREDIENTEN.
Subpagina''s (1): INCI Nagellak remover