Removers‎ > ‎

Make-up remover olieMake-up remover olie (2101691)

Zao make-up remover olie verwijdert alle make-up op een zachte manier, zelfs als het gaat om de waterproof varianten. Deze make-up remover olie, bestaande uit 100% natuurlijke ingrediënten, bevat biologische babassunotenolie, macadamia olie en calendula extract voor een voedend en verzachtend effect. De droge en gevoelige huidtypes zullen helemaal weg zijn van deze Zao biologische reinigingsolie!

GEBRUIKSADVIES: Doe een paar druppels make-up remover olie op een wattenschijfje of druppel het op de vingers. Verdeel het over uw gezicht en de oogleden en verwijder zo alle make-up-sporen. Spoel af met water of gebruik het micellair water.

NETTO GEWICHT: 100 ml

NAVULBAAR: NEEINGREDIËNTEN UITGELICHT:

Biologisch extract van calendula bloem (Calendula officinales flower extract): Verzachtend en kalmerend. Het extract van Calendula bloem is daardoor perfect voor de gevoelige huid.

Biologische babassunotenolie (Orbignya oleifera seed oil): Dit is een krachtige antioxidant die de huid herstelt, verzacht en hydrateert. Deze olie verwijdert make-up probleemloos.

Biologische macadamia olie (Macadamia integrifolia seed oil): De droge en gevoelige huid wordt zacht en glad na gebruik van macadamia notenolie. Het geeft geen onaangenaam vet gevoel op de huid.


78 % ORGANISCHE EN 100% NATUURLIJKE INGREDIENTEN.
Subpagina''s (1): INCI Make-up remover oil