Removers


Een 5-voudige productlijn van ‘Cleansers& Make-up removers’

Met trots presenteren wij, naast onze bestaande complete make-up lijn, een Zao verzorgingslijn! Speciaal voor u heeft Zao 5 essentiële biologisch gecertificeerde reinigingsproducten en make-up removers ontwikkeld. Voor de dagelijkse basisverzorging van uw huid.

5 Essentiële producten voor een gereiningde, mooie en zachte huid, afgestemd op de behoeftes van de individuele huid. Met een zeer prettige structuur, mild geparfurmeerd en uiteraard met biologische ingrediënten.Onze eerste lijn gecertificeerd COSMOS ORGANIC

Een gemeenschappelijk label
Verschillende Europese certificatieorganisaties, zoals ECOCERT in Frankrijk, BDIH in Duitsland en ICEA in Italië, hebben een gemeenschappelijke label gemaakt. Zodat alle organische cosmetica makkelijker vindbaar is voor de consument.

Een aantal veranderingen
Voor Cosmebio en Ecocert COSMOS ORGANIC is het een vereiste dat minimaal 95% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong is. Eerder was slechts 10% van de ingrediënten biologisch, nu is dat minimaal 20%. Wat ook anders is, is dat er alleen biologisch afbreekbare ingrediënten worden geaccepteerd.