Ogen‎ > ‎

Pearly Eyeshadow

Omschrijving: Door het gebruik van oogschaduw kun je spelen met de vorm en het formaat van je oog. Het is de magie in de ogen die ervoor zorgt dat je een diepere en meer sensuele blik krijgt door het gebruik van diverse kleuren. . Mix je refills om je mogelijkheden te vergroten. De poeder is talkvrij net als alle andere poeders.


Bamboe verpakking: Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en een modern design. De bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. Het is beschermd door een katoenen zakje net als een juweel. Deze mooie presentatie samen met het refill systeem maakt een product van Zao een perfect cadeau.


Enkele Ingrediënten uitgelicht

Bambusa arundinacea poeder (gemicroniseerd bamboe poeder): Een witte substantie wat 
gewonnen wordt uit de stengels van bamboe. Het bestaat voornamelijk uit pure silica en 
wordt veel gebruikt in oriëntaalse medicijnen. Organische silica, wat onderdeel is van het 
bindweefsel, speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van elastine en collageen wat zorgt voor een goede huidconditie. Na verloop van tijd, verliest onze huid elasticiteit. De oorzaak hiervan is demineralisatie van de silica. Het is daarom noodzakelijk om de huid te voeden met ingrediënten die in de huid dringen. 


Oryza sativa (Rijst) poeder (organische rijstpoeder): Rijstpoeder is een van de oudste cosmetische ingrediënten. Het heeft de eigenschap om vet van de huid te verwijderen zonder dat de poriën verstoppen, enkel door het absorberen van teveel talg. 


Squalene: Dit is een heldere en vloeibare olie die wordt verkregen door raffineren van olijfolie. Het heeft een grote affiniteit met de huid. Squaleen vormt een belangrijk onderdeel van de menselijke talg en de hydrolipiden laag. 
Met zijn vele mogelijkheden en het vermogen om de huid te voeden voorkomt het droogheid en herstelt het de soepelheid en flexibiliteit. 


Zilver (CI 77820) (gemicroniseerd zilver poeder): 
Deze micro bestanddelen van zuiver zilver hebben een desinfecterende werking (voornamelijk op de huid en op de slijmvliezen), een antibacteriële werking, conserveren het product en beschermen de huid. Gemicroniseerd zilver wordt vaak in crèmes gebruikt voor de verzorging van brandwonden. 
Bijna alle producten van ZAO (behalve de twee lipbalsems) bevatten micro bestanddelen van zuiver zilver (een natuurlijk conserveringsmiddel). 

Ook verkrijgbaar als Refill.

Subpagina''s (1): Ingrediënten Pearly Eyeshadow