Ogen‎ > ‎

Eyes PrimerOmschrijving: De eye primer bereidt de oogleden voor op het aanbrengen van make-up. De romige textuur, glad en verzachtend, maakt het werken met de vinger gemakkelijker. Ideaal om kleine oneffenheden weg te werken, het egaliseert en verheldert het gehele ooglid. Het is gemakkelijk in het gebruik. Perfect voor degenen die willen dat hun make-up langer goed blijft zitten.


Bamboe verpakking: Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en een modern design. De bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. Het is beschermd door een katoenen zakje net als een juweel. Deze mooie presentatie samen met het refill systeem maakt een product van Zao een perfect cadeau.
Enkele Ingrediënten uitgelicht

Bambusa arundinacea poeder (gemicroniseerd bamboe poeder): Een witte substantie wat gewonnen wordt uit de stengels van bamboe. Het bestaat voornamelijk uit pure silica en wordt veel gebruikt in oriëntaalse medicijnen. Organische silica, wat onderdeel is van het bindweefsel, speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van elastine en collageen wat zorgt voor een goede huidconditie. Na verloop van tijd, verliest onze huid elasticiteit. De oorzaak hiervan is demineralisatie van de silica. Het is daarom noodzakelijk om de huid te voeden met ingrediënten die in de huid dringen.


Copernicia cerifera (carnauba) wax (organische carnaubawas): Deze wax is afkomstig uit de beroemde wax palm in het noorden van Brazilië. De was heeft op de huid dezelfde werking als op de boom. Het dient als bescherming tegen invloeden van buitenaf.


Zilver (CI 77820) (gemicroniseerd zilver poeder): Deze micro bestanddelen van zuiver zilver hebben een desinfecterende werking (voornamelijk op de huid en op de slijmvliezen), een
antibacteriële werking, conserveren het product en beschermen de huid.
Gemicroniseerd zilver wordt vaak in crèmes gebruikt voor de verzorging van brandwonden.
Bijna alle producten van ZAO (behalve de twee lipbalsems) bevatten micro bestanddelen van zuiver zilver (een natuurlijk conserveringsmiddel).


Ook verkrijgbaar als refill.

Subpagina''s (1): Ingrediënten Eyes Primer