Ogen‎ > ‎

EyelinerOmschrijvingDe eyeliner, benadrukt en intensiveert uw ogen. Het wordt dicht bij het oog aangebracht en moet dus veilig zijn. ZAO eyeliner vermindert het risico van roodheid en irritatie. De formule is ontwikkeld met hoogwaardige grondstoffen voor regelmatig gebruik en is geschikt voor gevoelige ogen en mensen die contactlenzen dragen.


Bamboe verpakking: Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en een modern design. De bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. Het is beschermd door een katoenen zakje net als een juweel. Deze mooie presentatie samen met het refill systeem maakt een product van Zao een perfect cadeau.

Enkele Ingrediënten uitgelicht

Biologisch Aloë vera sap (Aloe barbadensis leaf juice): De aloë vera plant is sinds eeuwen bekend om zijn natuurlijke geneeskrachtige eigenschappen: het verzorgt oogontstekingen en allergieën aan de ogen. Bekend om zijn verzachtende eigenschappen geeft biologisch aloë vera sap verzorging aan het oogcontour.


Biologisch Bamboe hydrolaat (Bambusa vulgaris leaf extract):
 Verkregen door destillatie van bamboebladeren. Het hydrateert en verzacht de gevoelige huid rond de ogen.


Biologisch Acacia gum (Acacia senegal gum):  Acacia gum of Arabische gom is verkregen uit de Acacia senegal boom. Het is een ‘hechtings-ingredient’. Hierdoor blijft de eyeliner van Zao langdurig mooi op de huid.


Biologisch karitéboter (Butyrospermum parkii (shea) butter): karitéboter is een extract van de vruchten van de karitéboom die uitsluitend in West Afrika groeit. De samenstelling van de vetzuren geeft de vochtvasthoudende en verzorgende werking. Het is bekend om zijn wond helende eigenschappen en bescherming tegen U.V.-stralen. Het verzacht en kalmeert de huid.


Ook verkrijgbaar als refill. 

Subpagina''s (1): Ingrediënten Eyeliner