Ogen‎ > ‎

Cream Eyeshadow

Omschrijving: Een fluweelzachte textuur met een licht matte finish voor een sprankelend
en kleurrijk effect. De heldere kleuren kunnen apart worden gebruikt of gecombineerd voor een meer intens effect. Door de specifieke structuur is het mogelijk om de ZAO crème oogschaduw te gebruiken als een correctie, lippenstift of blush. Dat is waarom we het ook Multi touch noemen.


Bamboe verpakking: Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en een modern design. De bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. 
Het is beschermd door een katoenen zakje net als een juweel. Deze mooie presentatie samen met het refill systeem maakt een product van Zao een perfect cadeau.

Enkele Ingrediënten uitgelicht


Bambusa arundinacea poeder (gemicroniseerd bamboe poeder): Een witte substantie wat gewonnen wordt uit de stengels van bamboe. Het bestaat voornamelijk uit pure silica en wordt veel gebruikt in oriëntaalse medicijnen. 
Organische silica, wat onderdeel is van het bindweefsel, speelt een belangrijke 
rol bij de aanmaak van elastine en collageen wat zorgt voor een goede huidconditie. 
Na verloop van tijd, verliest onze huid elasticiteit. De oorzaak hiervan is demineralisatie 
van de silica. Het is daarom noodzakelijk om de huid te voeden met ingrediënten die in de huid dringen. 


Copernicia cerifera (carnauba) wax (organische carnaubawas): Deze wax is afkomstig uit de beroemde wax palm in het noorden van Brazilië. De was heeft op de huid dezelfde werking als op de boom. Het dient als bescherming tegen invloeden van buitenaf.


Extract van ginkgo biloba blad: Een uitstekend antioxidant en werkt huidherstellend. Ginkgo biloba is een uitzonderlijk cosmetisch ingrediënt. Dankzij de ginkgo flavonoïde, het is een zeer goede bescherming tegen vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van cellen.


Zilver (CI 77820) (gemicroniseerd zilver poeder): Deze micro bestanddelen van zuiver zilver hebben een desinfecterende werking (voornamelijk op de huid en op de slijmvliezen), een antibacteriële werking, conserveren het product en beschermen de huid. Gemicroniseerd zilver wordt vaak in crèmes gebruikt voor de verzorging van brandwonden. Bijna alle producten van ZAO (behalve de twee lipbalsems) bevatten micro bestanddelen van zuiver zilver (een natuurlijk conserveringsmiddel).


Ilex paraguariensis extract * (biologische Yerba mate extract): Yerba mate wordt gebruikt bij traditionele genezing in Zuid-Amerika. In het bijzonder dient het als een antioxidant vanwege het hoge gehalte polyfenolen. Het is ook een stimulans vanwege de cafeïne die het bevat. 


Ook verkrijgbaar als Refill.

Subpagina''s (1): Ingrediënten Cream Eyeshadow