Lippen‎ > ‎

Liquid LipbalmOmschrijving:
Nieuw! Een lichte balsem met een fluwelen textuur die smelt op je lippen terwijl het een natuurlijk glanzend effect geeft. De werkzame bestanddelen zorgen voor een intense hydratering waardoor je lippen hun elasticiteit behouden en ze een natuurlijke glans krijgen. Bij regelmatig gebruik, zal het beschermen tegen weersinvloeden (kou, wind en zon).


Bamboe verpakking:
Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en een modern design. De bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. Het is beschermd door een katoenen zakje net als een juweel. Deze mooie presentatie samen met het refill systeem maakt een product van Zao een perfect cadeau.

Enkele Ingrediënten uitgelicht


Bambusa arundinacea poeder (gemicroniseerd bamboe poeder): Een witte substantie wat gewonnen wordt uit de stengels van bamboe. Het bestaat voornamelijk uit pure silica en wordt veel gebruikt in oriëntaalse medicijnen. Organische silica, wat onderdeel is van het bindweefsel, speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van elastine en collageen wat zorgt voor een goede huidconditie. Na verloop van tijd, verliest onze huid elasticiteit. De oorzaak hiervan is demineralisatie van de silica. Het is daarom noodzakelijk om de huid te voeden met ingrediënten die in de huid dringen.


Ricinus communis (castor) zaad olie * (biologische ricinuszaad olie): De druk binnen het ricinuszaad geeft triglyceriden. Deze zijn waardevol door hun filmvormende eigenschappen. Ricinuszaad olie is een zeer rijke stof (een met het hoogste gehalte aan vetzuren) die snel in de huid dringt, terwijl het de huid van voeding en hydratatie voorziet zonder een vettig gevoel. Maar juist zijdezacht. Het helpt de verschijning van bruine vlekken op de huid te verminderen. Het is een "beauty olie" die, sinds mensenheugenis, uitgebreid gebruikt wordt in het Caribisch gebied en Afrika.


Theobroma cacao (cacao) boter* (organische cacao boter): Cacao boter beschermt de huid tegen agressieve invloeden van buitenaf. Het helpt het vochtgehalte op peil te houden en vertraagt het vochtverlies van de huid door een barrière te vormen op het huidoppervlak. Het wordt in Afrika al eeuwen gebruikt als preventieve verzorging om de huid soepel te houden en ook als curatieve verzorging voor de droge en gekwetste huid.


Zilver (CI 77820) (gemicroniseerd zilver poeder): Deze micro bestanddelen van zuiver zilver hebben een desinfecterende werking (voornamelijk op de huid en op de slijmvliezen), een antibacteriële werking, conserveren het product en beschermen de huid. Gemicroniseerd zilver wordt vaak in crèmes gebruikt voor de verzorging van brandwonden. Bijna alle producten van ZAO (behalve de twee lipbalsems) bevatten micro bestanddelen van zuiver zilver (een natuurlijk conserveringsmiddel).


Refill: Nee 
Subpagina''s (1): Ingrediënten Liquid Lipbalm