Lippen‎ > ‎

Lipbalm StickOmschrijving: Probeer deze stick met een zachte, smeltende en gladde textuur. De werkzame bestanddelen zorgen voor een intense hydratering waardoor je lippen hun elasticiteit behouden en ze een natuurlijke glans krijgen. Bij regelmatig gebruik, zal het beschermen tegen weersinvloeden (kou, wind en zon).


Bamboe verpakking: Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en een modern design. De bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. Het is beschermd door een katoenen zakje net als een juweel. Deze mooie presentatie samen met het refill systeem maakt een product van Zao een perfect cadeau.

Enkele Ingrediënten uitgelicht


Cocos nucifera (kokos) olie * (biologische kokosolie): Verzachtend en hydraterend. Kokosolie is rijk aan vrije vetzuren. Het wordt gewonnen uit de vrucht van de kokosnoot en is vast bij kamertemperatuur, met de zoete geur van kokosnoot. Het heeft een lichte textuur, ondanks zijn sterke uiterlijk. Het kalmeert en heeft een genezende werking op een geïrriteerde huid. Deze olie is ideaal om te hydrateren omdat het vocht in de huid blijft. Ook dient het als een beschermende stof. Deze olie is zeer zacht en geschikt voor de gevoelige huid. Het verzacht en revitaliseert de droge huid, en is bijzonder geschikt voor de verzorging van een droge, schilferige huid.


Phyllostachis Bambusoides wortelstok extract * (biologische bamboe wortelstok olie): Net zoals bamboepoeder en het hydrolaat van bamboeblad is de olie van de wortelstok zeer rijk aan organische silica. Dit is een ingrediënt dat de huid van buitenaf voedt om de elasticiteit te behouden. Deze olie dringt nog dieper in de huid dan de poeder of het hydrolaat.


Cera alba (beeswax)* (organische bijenwas): Het dient als bindmiddel en zorgt voor een gladde en zachte huid. Door een beschermlaagje te vormen op de huid wordt het vochtverlies vertraagd en blijven de lippen goed gehydrateerd.

Ook verkrijgbaar als refill.
Subpagina''s (1): Ingrediënten Lipbalm Stick