Lippen‎ > ‎

Lip PolishOmschrijving: Lip polisch is een echte liplaquer, een bedekkende en glanzende lak. De Lip polish zorgt voor een voortreffelijk, glamorous effect. Je kunt de polish ook gebruiken in combinatie met een lipstick, over de hele lip of alleen in het midden. Het geeft meer volume en een stralende lach.


Bamboe verpakking: Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en een modern design. De bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. Het is beschermd door een katoenen zakje net als een juweel. Deze mooie presentatie samen met het refill systeem maakt een product van Zao een perfect cadeau.


Enkele Ingrediënten uitgelicht

Biologische castorolie (Ricinus communis (castor) seed oil): Deze olie is interessant, omdat het een emoliënt is die de huid echt verzorgt en soepel houdt. Het is ook een moisturizer die het vochtvasthoudend vermogen van de huid stimuleert en haar zacht en glad maakt.


Abrikozenpitolie (Prunus armeniaca (apricot) kernel extract): Deze olie is rijk aan oliezuur, vitamine A en E. Naast voedend en verzachtend, geeft het de huid een mooie glans. Het herstelt en hydrateert de huid en vermindert de effecten van veroudering.


Biologisch bamboewortelmaceraat (Phyllostachis bambusoides rhizome extact): Net als biologisch bamboehydrolaat en bamboepoeder is dit extract zeer rijk aan organisch silica. Uitwendig gebruik is noodzakelijk om de elasticiteit van de huid te behouden. Biologisch silica stimuleert de collagen productie.
Ook verkrijgbaar als refill. 

Subpagina''s (1): Ingrediënten Lip Polish