ZDC  JITRA - KEDAH                                                       ZDC  CAWANGAN  KANGAR - PERLIS


ZAHARAH DIALYSIS CENTER

"Kesihatan Anda Komitmen Kami"


   Selamat datang ke laman web Zaharah Dialysis Center. Ucapan ribuan terima kasih diucapkan kepada anda            yang telah sudi untuk melawat laman web kami.

   Tujuan laman web ini dibangunkan adalah untuk memberi kemudahan kepada para pesakit buah pinggang untuk     berhubung dengan kami secara online bagi mendapatkan bantuan untuk rawatan dialysis di kawasan utara            semenanjung malaysia.

   Zaharah Dialysis Center ialah sebuah pusat khidmat kesihatan swasta yang menyediakan perkhidmatan                hemodialysis kepada pesakit-pesakit buah pinggang di kawasan Utara . Kami sedia membantu pesakit-pesakit       buah pinggang untuk menjalani rawatan hemodialysis dengan pembiayaan dari pihak kerajaan, swasta dan              lain-lain egensi yang berkenaan. Kami juga telah berdaftar dengan Kementrian Kesihatan Malaysia serta                 berkemampuan untuk memberikan khidmat nasihat dari pakar perunding yang bertauliah untuk membantu anda.

   Kami mengenakan caj rawatan yang berpatutan. Sila hubungi kami di :-

      
  Zaharah Dialysis Center Sdn. Bhd.
  No 103, Bandar Darulaman Jaya
  06000, Jitra Kedah.
  Malaysia.
  Telefon : 04 - 9179848
                         &
  Zaharah Dialysis Center Sdn.Bhd.
  No 24,Taman Aman Fasa 5,
  Jalan Raja Muda ,
  01000 Kangar. Perlis.
  Telefon  : 04 - 9767131

  HP : 010 - 3731788 ( Puan Zaharah )

  Kami adalah sebuah Dialysis Center yang beroperasi di kawasan utara semenanjung Malaysia.                                              " We are one of the best dialysis centers in malaysia"