HOME

KvK 56135009

kijk voor meer voorbeelden van mijn taarten/hartige hapjes en traktaties op:
 
 
 
 
 
Welkom op de site van Zaarah Little Bakery
 
Wilt u ook een originele taart? Dan bent u bij mij aan het goede adres! Mijn naam is Rishma Bhaggoe,  en ik maak taarten, vegetarische taarten (taart zonder ei)   cupcakes, petit fours en koekjes  voor alle gelegenheden.  In oktober 2007 ben ik begonnen met het decoreren van een taart, ik kwam er gauw genoeg achter dat ik taarten en kleingebak maken en decoreren heel erg leuk begon te vinden, eerst ben ik voor familie en vrienden op bestelling taarten gaan maken en al gauw liep dit uit de hand en heb ik het inmiddels heerlijk druk met het maken van taarten en kleingebak. Mijn taarten, cupcakes en petit fours worden bekleed met marsepein, fondant (suikerpasta), slagroom, Amerikaanse icing of chocolade, er is een rijke keuze aan vullingen. Mijn koekjes worden enkel alleen met marsepein bekleed.

Om mijn hobby zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen ben ik in april 2011 begonnen met  de Wilton opleiding(dit is een Amerikaanse taarten opleiding), inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond en heb ik mijn Wilton certificaten met succes gehaald, ook heb ik de HACCP sociale hygiëne opleiding gevolgd en gehaald.

Elk taart is uniek

Alle decoraties op de taart, cupcakes, petit fours en koekjes zijn eetbaar. Staat uw keuze niet in de gallery, geef dan mij uw idee dan maak ik een uniek ontwerp, In principe is alles mogelijk en bespreekbaar, elk taart is uniek. U kunt uw taart bij mij thuis in Rotterdam/Beverwaard ophalen. Het adres krijgt u in uw bevestigingsmail of telefonisch. Een bruidstaart wordt binnen Rotterdam op een afgesproken locatie bezorgd en opgebouwd, buiten Rotterdam komen er bezorgkosten bij.

 

 
Specialiteit

Of wilt u keer wat anders bestel dan een worteltaart. 

 
Maak uw keuze

bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact met mij op.Verkeersschool
ECO-DRIVERS
De rijschool voor JOUW rijbewijs!
http://www.eco-drivers.nl/
Subpagina''s (1): [Zonder titel]
Comments