Fujin sivu

 

 

mitä uutta
etusivu
esittely
kissat
pennut
koira
muistoissa
tassunjälkesi

linkit

In English

 

 

^ Fujin sukutaulu.
Klikkaa suuremmaksi. 

 

^ Fuji-omena

 

 

 

 

 

 

 

 

^ Fuji-omenat 

 

Firousi Firstlove
'Fuji'

Fujia etsittiin ja odotettiin pitkälti toista vuotta. Ilman siskoni Soljan, Eija Siikin, Senja Helteen ja monen muun apua ja kannustusta Fuji ei olisi meillä! Erityisesti Englannissa asuvan siskoni apu oli korvaamaton yhteyden muodostamisessa ja pitämisessä kasvattajiin, puhelinsoitoista ja kyydeistä lähtien. Eijalta sain käytännöllisiä vinkkejä tuontiasiassa ja asiantuntemusta sukutaulujen ruotimiseen. Senja pönkitti positiivisella asenteellaan minua jatkamaan monien takapakkien ja pettymysten jälkeen. KIITOS teille kaikille ja myös niille, joita en nimeltä maininnut, mutta jotka annoitte neuvoja ja tukea etsinnän eri vaiheissa!

Fuji on ihmeellisen välitön ja ystävällinen neiti. Se oli heti kotonaan jokaisessa välietapissakin, joissa Suomeen muuttaessaan joutui viivähtämään. Toiset kissatkaan eivät osanneet pitää tyttöä sen vaarallisempana, vaan hyväksyivät sen heti joukkoon ja Mustikasta se sai hetkiseksi varaemon uudessa maassa. Mustikka ehti nauttia "pennustaan" kolmisen viikkoa ja opetti pienen tytön talon tavoille.

Maken kotiuduttua Italiasta, Fujista ja siitä tuli parhaat kaverit! Nyttemmin kaveruksista tuli myös pariskunta, kun Fuji on astutettu Makella ja tiineyden merkkejä odotellaan.

KIITOS Di!

Kuva yläpuolella: Olisikohan siinä "virallinen" hääkuva. Sulhanen on kyllä jäänyt hiukan varjoon...

Kuva alapuolella: Ulkoilua pihamaalla +29 asteen helteessä.