Yhteislaulusta vireyttä ja voimaa

Antero Tiaisen 3-osainen CD-levysarja

Osta sarja yhteishintaan 90€ tai 30€ kpl (postituskuluineen).
Yhteislaulut lisäävät mielen hyvinvointia ja ovat aivotoiminnalle hyväksi. Levyn laulut
ovat perinteisiä yhteislauluja, jotka sopivat kaiken ikäisten käyttöön vauvasta vaariin.

Yhteislaulusarja sisältää 3 cd-levyä, lauluvihot tulevat kaupan päälle. Laulunsanojen tekstikoko on suurta sekä helposti luettavaa. Sanat voi kopioida A3 tai A4 papereille.
Cd levyt sisältävät yhteensä 45 laulettua ja säestettyä kappaletta. Lauluvihot on mahdollista saada myös pdf-tiedostona(pyydettäessä).


Jaa laulunsanat, käynnistä cd soitin ja yhteislaulut voi alkaa.
MUKAVIA LAULUHETKIÄ!

Tiedustelut ja tilaukset: Antero Tiainen p. 040 546 8641, sähköposti: yhteislaulu.antero@gmail.com      lisätietoa: www.yhteislaulut.fi 
  
 
Myynnissä myös Apuomena ry:n Punakanelin aulassa arkisin klo 9 -14, Suurlohjankatu 21 -23 A, Lohja.         
Äänitteiden tarkoitus
Lost-Senioriapu projektin vastaava Marja Lind kertoo: Yhteislauluja on lähdetty kehittämään yhteistyössä
"hovilaulajamme" Antero Tiaisen kanssa. Antero Tiaisen 3-osainen yhteislaulut cd-levysarja on tehty projektin perustamien ja ylläpitämien Lohjalaisten Seniorikahviloiden käyttöön.
Haluamme jakaa  tämän yhteislaulumateriaalin kaikille ryhmänohjaajille, jotka kaipaavat ryhmätoiminnassaan valmista musiikkia esilaulettuna.

Yhteislaulut on projektin Seniorikahvila toiminnassa tärkeitä. Tähän toimintaan on ollut vaikeaa löytää cd-levyjä, laulujen ja sanojen kanssa. Laulujen tulee olla iloisia ja kaikille sopivia. Seniorikahviloissa projektin yhteistyötahona on toiminut laulattajana Antero Tiainen ja hän saa tunnelman nousemaan aina "kattoon" esiintyessään. Hänellä on taito viihdyttää ihmisiä ja saada heidät hyvälle tuulelle.

Musiikkinäytteet
löytyvät sivupalkista   cd levyt ja ääninäytteet!