Startpagina

Geachte bezoeker,

U bent terecht gekomen op mijn site over de Honda XR 250R van het bouwjaar 1990. Ik heb specifiek gekozen voor het bouwjaar 1990 omdat ik eigenaar ben van een XR 250R uit dit jaar. Verder zijn er vele (kleine) onderlinge verschillen van dit type omdat deze motorfiets, al dan niet in enduro uitvoering, vanaf 1982 tot en met 2004 gemaakt en doorontwikkeld is.
 
U vindt op deze site een aantal zaken die te maken hebben met deze enduro motorfiets. Zo heb ik onder andere een aantal specificaties en foto's toegevoegd. Bovendien probeer ik een verslag bij te houden van het opknappen van mijn XR 250R. Ik ben geen monteur, het tegengestelde van dat, maar met mijn grote vriend HAYNES op de werkbank is er een hoop mogelijk.
 
19/07/2011;
Na bijna twee jaar hobbymatig bezig te zijn geweest met mijn XR is het project eindelijk afgerond. Het resultaat mag er zijn al zeg ik zelf. Ik heb veel plezier gehad met dit project en ik wil iedereen bedenken die mijn site heeft gevolgd en alle positieve reactie's. Verder wil ik iedereen genoemd in de links bedanken voor hun bijdrage, het was anders niet gelukt.
 
Bedankt, veel leesplezier en tot ziens.