i tu, per què no ?

i tu, per què no ? i tu, per què no ? estas en el mapa, i tu, per què no ? estas en Google Maps 

Qué es 

x Q No? 

ets conegut a tot el mon i aprofites les avantatges i oportunitats que ofereixen les noves eines de la comunicació i l'us d'Internet per el desenvolupament de les persones , les organitzacions i els territoris.

 "Sortir en el mapa", aparèixer en Google maps es gratis,Visita guiada por Maps

En l'horitzó

eines per a tu ti

Gadgets con la tecnología de Google


amb la col·laboració de la  Associació Orient@-Tapren a ser Mentor & Coach i facilita  desenvolupament de  las personas. amb la col·laboració de la Associació InNoGran t'acompanyem i mostrem com  desencadenar  potencial . amb la col·laboració de la Consultora Tarquinos et mostrem claus per - el trabajo en equipo a tots els complices ++ i participants els  facilitem coneixement, criteri  i  eines gratuites eQ + Comunicació + Coneixement EN LA SENDA DE LA PAU Nuevas herramientas Compartir experiencias 

Explícanos cómo lo estamos haciendo: Responde algunas preguntas acerca de tu experiencia para ayudarnos a mejorar nuestro Centro de asistencia.  

 "Sortir en el mapa", apareixer en Google maps es gratis,Visita guiada por Maps 

Situar un contingut atractiu, formar part de una gran campanya per a la crisi, actualitzar noticies, campanyes, ofertes i aprendre a canviar per estar situat en el nou model econòmic que s'està gestant per sortir de la crisi,durant aquest mes de Juny, nomes et costarà 15 € 

cada 90 dies

+ Comunicació + Qualitat i tu, per què no ? es bo per el teu Comerç el teu despatx professional les teves activitats com autònom GreenWork (teletrabajo)

fàcil assequible útil divertit 

Ajuda a que els teus clients et trobin   en Google Maps

Millones de usuarios buscan en Google Maps todos los días. Un directorio gratuito en Google Maps les facilita la tarea de encontrarle.

Comments