Startpagina‎ > ‎

Jaarvergadering

Geplaatst 10 apr. 2019 08:20 door michiel smits


Het seizoen zit er weer bijna op daarom is het weer tijd voor de vergadering.  Contactpersonen hebben een mail gehad maar voor de volledigheid publiceren we hier ook de belangrijkste punten.

Vergadering
De algemene ledenvergadering houden we op 16 mei om 20:00  in de Tempel. Van ieder team dient een afgevaardigde aanwezig te zijn.
 
Teams
Wij willen graag zo snel mogelijk, maar voor de vergadering, weten welke teams er stoppen, doorgaan of twijfelen.  Dit i.v.m. de reservering van zalen en indeling.  De nummers 1 en 2 van de B promoveren. Daaruit volgt dat de nummers 7 en 8 uit de A degraderen.

 Extra spelen

Omdat we vroeg klaar zijn is het bestuur bereid om op 19 en 26 mei extra rondes in te plannen. Dit is dan gewoon lekker extra voetballen. Wie wil? Aanmelden voor 21 april via de secretaris.

 

Contributie

We houden de contributie gelijk op 750 euro per team te betalen voor 1 augustus.

 

Bal

De huidige speelbal is bijna niet meer verkrijgbaar, we kunnen nog wel even vooruit.

Er is vanuit diverse teams een verzoek gekomen om de bal weer in stemming te brengen.

Daarom stemmen we weer over de speelbal. Oproep aan de teams om voorstellen te doen voor een bal. Merk en type, eventueel meebrengen. (Het bestuur denkt aan een tussenvorm dus semi plofbal.)

 

Start seizoen

De BBQ afgelopen september was gezellig en best druk.  Is er animo voor iets wat we elk jaar doen?

 

Vragen inbrengen

Elk team kan inhoudelijke punten inbrengen tot 1 week voor de  vergadering. Dit betreft vooral punten waarover een besluit moet vallen door bestuur en/of stemming. De rondvraag is voor kleine algemene vragen.


We horen graag van jullie via de contactpersonen


Comments