NAŠA LOKACIJA‎ > ‎

Domača stran

Kramar&Družbenik d.n.o.

 SONČNI VODNI GRELCI 


                                                                                                    Sončni vodni sistemi uporabljajo sončno energijo za ogrevanje tople vode 

Sončna toplotna energija se lahko uporablja v stanovanjske in komercialne namene, shranjevanjem  vroče vode,  je neomejeno dokler jo  potrebujemo. 

Ta sistem deluje tako da ne potrebuje dodatnega ogrevanja in ne onesnažuje okolja  z škodljivimi emisijami ter je zelo gospodaren.

Sonči vodni grelec   deluje vzporedno z  izvirno vodo ogrevalnega sistema za zagotovitev tople vode ,

tako da  je vedno na voljo na stroškovno najbolj učinkovit način. .


Smo Generalni uvozniki za podjetje Zhejiang Shentai Solar Energy Co., Ltd Za področje Slovenije
  

 Podjetje je 
Zhejiang Shentai Solar Energy Co., Ltd  bilo ustanovljeno leta   2000 in se je  specializiralo za  proizvodnjo sončenih vodenih  grelcev.Podjetje se razprostira na površini    26.000 m2 in ima letno proizvodno zmogljivost 80.000 sončnih vodnih grelcev.

Pridobili so certifikat  ISO9001 in SGS potrjen , družba je pridobila tudi  sončeni Keymark in CCC spričevalo dobili pa so tudi druge nagrade in priznanja.Tekoči trak  vključuje čez petdeset delovnih  postopkov kontrola je zelo stroga in ni odstopanja od delovnih ukazov. Idelke izvažajo širom po svetu  Nemčija, južna Afrika, Južna Koreja in jugovzhodna Azija.
Zato  jamčijo za  visoko kakovost izdelkov. Po mnenju različnih posameznikov iz celega sveta iz raznih  podnebnih območjih dobivajo samo pozitivne  pohvale na izdelke ki jih izdeluje podjetje Shentai. Vsi uspehi so plod trdega dela  na podlagi raziskovanja inovacij ter testiranj v vseh vremenskih  območji od Skandinavskih držav pa vse  do  Španije in Cipra.
Naše podjetje vam poleg prodaje sistema lahko   ponudi  tudi rešitev na ključ v tem primeru  pri nas ne boste zgolj kupec sistema ampak zadovoljen končni uporabnik, saj vam bomo svetovali  od nakupa, montaže in končnega preizkusa  delovanja sistema.
Podjetje Kramar&Družbenik d.n.o  je zanesljiv  partner - svetovalne ekipe na terenu vsakodnevno skrbijo  za naše  stranke, jim pomagajo pri izbiri ustreznega sistema, daje navodila za učinkovito rabo in spremljajo končno montažo. Poskrbimo tudi za kasnejše redne servise ter nadgradnjo sistemov.Za našo celotno  prodajno ponudbo sončnih vodnih grelcev ter montaže vam dajemo
garancijo 5 let.

Tel .Fax.0038635772043 gsm. 040648065
   info@kramar-druzbenik.com
Podstrani (1): [Neimenovano]
Comments