Startside

 
   
Velkommen til orgel-forspil.dk
 
Her kan du finde en række forspil, som jeg har skrevet i min tid som organist til brug i kirken. Mine forspil ligger på nettet i en Dropbox  mappe, som du kan få adgang til ved at klikke på linket: Vejledning/Tilmelding  i kolonnen til venstre på denne side og følge anvisningerne her. 

For at få glæde af mine forspil skal du downloade det gratis program Finale NotePad  fra siden:  www.finalemusic.com. Se under "Products" på bjælken øverst til venstre. Med dette program kan du se noderne, høre musikken og udskrive forspillene på din egen printer. Desuden kan man med Finale NotePad  nemt ændre tonearten. 
 
Du kan også læse Ugens Salme ved at klikke på et link i oversigten til venstre. Hver uge fra denne sides oprettelse udvalgte jeg en salme, som jeg mente kunne være med til at udtrykke indholdet i søndagens tekst. I de fleste tilfælde valgte jeg et af salmebogens forslag til salmer til gudstjenesten. - Denne praksis holdt jeg op med i november 2014. Jeg har gemt de salmer, jeg noterede i perioden 01.12.2013 - 02.11.2014 som link foroven til venstre på denne side.

Foruden denne side har jeg siden: www.nye-salmemelodier.dk.  Her giver jeg adgang til de melodier, jeg skriver.

Musikken på denne internet-tjeneste er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB
 
 
 
 
Comments