ЗА НАС

История

През 2009г. е основана фирма Бийони ЕООД в град Белово. Работят високо квалифицирани специалисти, благодарение на които непрекъснато се развива производствената база, с пълен автомат машини и съоръжения. Разполагаме с производствен цех, собствен транспорт, обслужващ дистрибуцията в страната, както и административна част с офис, ситуиран в гр. Белово. С течение на времето изградихме търговска мрежа, обхващаща основни градове в България. Компанията продължава да развива своята логическа мрежа, с цел задоволяване на всички свои близко и далечно разположени клиенти, както и перфектното им обслужване.

Дейност

Бийони ЕООД е производител на санитарно-хигиенни материали. Предлага различни видове тоалетна хартия, кухненски рола, салфетки и лигнин, кърпи за ръце и др. с търговската марка "Данита". Фирмата съдейства и за изработката на печат на рекламни лога върху салфетките, които предлагаме.

Приоритети

Едни от основните приоритети, на които фирмата залага при работа със своите търговски партньори са : коректност, точност и професионализъм. А водеща роля в производството е качеството на продуктите.

Нашата цел е бързо и качествено обслужване на клиентите ни.