Bron : http://www.fietspromo.be

 

WT Leopoldsburg bouwt pechverhelpingssysteem verder uit
 

WT Leopoldsburg is een van de clubs die gebruik maken van het militair domein. De ideale gelegenheid voor de bikers om over terrein te fietsen dat normaal afgesloten is voor het grote publiek. Dit vormt dan ook voor een groot stuk de aantrekkingskracht van deze tocht.

Ook Tom Boonen
vindt hier blijkbaar het ideale terrein voor een wintertraining. Iets na de middag werden het parcours en de deelnemers doornat door de aanhoudende regen. De ondergrond werd behoorlijk zompig en "glibberig". Vertrekken was mogelijk tussen 08.30 u en 15.00 u waardoor de talrijke deelnemers mooi gespreid en zonder drukte konden fietsen. WT Leopoldsburg is koploper op het gebied van veiligheid, pechverhelping en interventie bij ongevallen. Zo konden de deelnemers voor het eerst bij pech hun locatie " doorgeven aan de organisatie via de smartphone dmv SMS.
Een uitstekend georganiseerde bewaakte fietsenstalling met afspuitstand, een oerdegelijke bevoorrading
( met soep), een mooi ingerichte start/aankomst lokatie met verzorgde accomodatie hebben de deelnemers zeker overtuigd om deze tocht volgend jaar terug op hun "To ride"- lijstje te zetten. Een tocht met "sterallures".

 

Filmpje op: http://pcrider.be/mtb2014/index.html
Foto's : Klik HIER
ARCHIEF MOUNTAINBIKE 2013: Klik HIER