Startpagina

Welkom op onze website!

Wandelclub nieuwtjes


De editie juli 2019 van ons clubblad De Vuurtoren is vanaf nu te raadplegen op onze site!

Klik hiervoor door naar "Vuurtoren".

De meest recente versie van het huishoudelijk reglement is terug te vinden onderaan de pagina "Ledeninfo". Je kunt er ook de Jaarkalender 2019 in PDF downloaden.

Om de PowerPoints van deze website te downloaden klik je op het pijltje uiterst rechts, niet op de titel van de PowerPoint


Aankoop van consumptiebonnen bij Wandelclub Nieuwpoort vanaf 1 januari 2019 slechts mogelijk op vertoon van het betaalbewijs of de controlekaart.

Zwartwandelaars betonen geen respect voor het vele werk dat wandelclubs en hun medewerkers voor elke wandeltocht verrichten. Ze willen daar geen prijs voor betalen maar willen wel graag onze goedkope consumpties en gratis toiletten gebruiken. Daarbij nemen ze in start- en rustposten de plaats in van wandelaars die wel betaalden en die dan vaak een ongemakkelijke oplossing moeten verzinnen. Daarom kunnen in de rustposten van Wandelclub Nieuwpoort voortaan enkel consumptiebonnen aangekocht worden op vertoon van het betaalbewijs of de controlekaart. Voor alle duidelijkheid: deze maatregel is bedoeld als bescherming voor het gros van de wandelaars die via het inschrijvingsgeld hun waardering voor de clubs en hun medewerkers wel laten blijken. Gelukkig is dat de overgrote meerderheid.Wandelaars die vinden dat we door deze maatregel inkomsten verkiezen, kunnen we geruststellen. Het comfort voor wie betaalt, primeert bij ons op de inkomsten. Wij organiseren wandeltochten, geen cafétochten.  
Nieuwe foto's op de website:

Alle fotoalbums staan in onze fotogalerij!

zaterdag 29 juni 2019 

Paardenvisserstocht - eigen organisatie

Foto's van deze wandeltocht zijn te bekijken in de fotogalerij! Op de pagina van deze tocht vind je 3 PowerPoints van Gerard terug.zondag 23 juni 2019 

Busreis Hamme

Gerard Vanacker zorgde voor de foto's en de PowerPointsmaandag 10 juni 2019

Oender Us
Pays des deux Caps

Er staan 3 fotoreeksen in de fotogalerij: een reeks van Brigitte, een reeks van Gerard en een reeks van Guillaume (nieuw!). Veel kijkplezier!
zondag 12 mei 2019 

Tegenbezoek Florastappers Dikkelvenne
Vrijbuiterstocht - Wandelen in de Zwalmstreek

De foto's zijn beschikbaar in de fotogalerij!