Startpagina

Welkom op onze website!

Wandelclub nieuwtjes


De editie januari 2020 van ons clubblad De Vuurtoren is vanaf nu te raadplegen op onze site!

Klik hiervoor door naar "Vuurtoren".

De meest recente versie (oktober 2019) van het huishoudelijk reglement is terug te vinden onderaan de pagina "Ledeninfo". Je kunt er ook de het klassement van 2019 raadplegen en je documenten voor 2020 (klassementsblad en spaarkaart) in PDF downloaden.

Om de PowerPoints van deze website te downloaden klik je op het pijltje uiterst rechts, niet op de titel van de PowerPoint


Aankoop van consumptiebonnen bij Wandelclub Nieuwpoort vanaf 1 januari 2019 slechts mogelijk op vertoon van het betaalbewijs of de controlekaart.

Zwartwandelaars betonen geen respect voor het vele werk dat wandelclubs en hun medewerkers voor elke wandeltocht verrichten. Ze willen daar geen prijs voor betalen maar willen wel graag onze goedkope consumpties en gratis toiletten gebruiken. Daarbij nemen ze in start- en rustposten de plaats in van wandelaars die wel betaalden en die dan vaak een ongemakkelijke oplossing moeten verzinnen. Daarom kunnen in de rustposten van Wandelclub Nieuwpoort voortaan enkel consumptiebonnen aangekocht worden op vertoon van het betaalbewijs of de controlekaart. Voor alle duidelijkheid: deze maatregel is bedoeld als bescherming voor het gros van de wandelaars die via het inschrijvingsgeld hun waardering voor de clubs en hun medewerkers wel laten blijken. Gelukkig is dat de overgrote meerderheid.Wandelaars die vinden dat we door deze maatregel inkomsten verkiezen, kunnen we geruststellen. Het comfort voor wie betaalt, primeert bij ons op de inkomsten. Wij organiseren wandeltochten, geen cafétochten.  
zondag 2 februari 2020

Kruwerstocht

5 - 7 - 14 - 18 - 26 km
Natuurpark Doornpanne - Hoge Blekker - Zeedijk
Inschrijving: feestzaal De Witte Burg
Voor meer info klik je door naar de pagina van deze tocht!

We danken de gemeente Koksijde voor de steun aan het evenement!
zaterdag 27 juni 2020

Paardenvisserstocht

Bericht aan de vroege vogels: de voorinschrijvingen voor de 50 en de 60 km zijn nu reeds geopend. Je bent ingeschreven van zodra het juiste bedrag is overgemaakt op de rekening van
Wandelclub Nieuwpoort: BE44 4741 1222 0145 - BIC: KREDBEBB. Gelieve bij inschrijving te vermelden of je deelneemt aan de 50 of de 60 km. Indien lid, ook graag vermelden of je federatielid bent van Wandelsport Vlaanderen of vermeld de naam van de wandelclub.

Vlaanderen Wandelt 26 april 2020

De komende editie van Vlaanderen Wandelt vindt plaats in Asse en Koksijde/Oostduinkerke. Onze club staat in voor de organisatie van laatstgenoemde. Op de pagina voor deze tocht kun je als voorsmaakje een PowerPoint bekijken. Klik hiervoor op het pijltje uiterst rechts.
Nieuwe foto's op de website:

Alle fotoalbums staan in onze fotogalerij!

donderdag 26 december 2019

Geeraerttocht

1532 wandelaars mochten we op tweede kerstdag verwelkomen om te komen uitwaaien aan de kust. Ze konden onder meer genieten van Nieuwpoort in kerstsfeer en een gratis bekertje glühwein of warme chocolademelk. Gerard Vanacker zorgde als vanouds voor een sfeervol fotoverslag. Er zijn ook 2 nieuwe PowerPoints en deze kun je terugvinden onderaan de pagina van de Geeraerttocht.
zondag 8 december 2019 

Busreis Tollembeek

Ook nu kun je terecht in de fotogalerij voor de foto's van onze meest recente busreis. NIEUW: bij de wandelverslagen zijn 2 PowerPoints toegevoegd!