Startpagina

Welkom op onze website!

Wandelclub nieuwtjeS


De editie januari 2019 van ons clubblad De Vuurtoren is vanaf nu te raadplegen op onze site!
Klik hiervoor door naar "Vuurtoren".

De meest recente versie van het huishoudelijk reglement is terug te vinden onderaan de pagina "Ledeninfo". Je kunt er ook de Jaarkalender 2019 in PDF downloaden.

Om de PowerPoints van deze website te downloaden klik je op het pijltje uiterst rechts, niet op de titel van de PowerPoint


Aankoop van consumptiebonnen bij Wandelclub Nieuwpoort vanaf 1 januari 2019 slechts mogelijk op vertoon van het betaalbewijs of de controlekaart.

Zwartwandelaars betonen geen respect voor het vele werk dat wandelclubs en hun medewerkers voor elke wandeltocht verrichten. Ze willen daar geen prijs voor betalen maar willen wel graag onze goedkope consumpties en gratis toiletten gebruiken. Daarbij nemen ze in start- en rustposten de plaats in van wandelaars die wel betaalden en die dan vaak een ongemakkelijke oplossing moeten verzinnen. Daarom kunnen in de rustposten van Wandelclub Nieuwpoort voortaan enkel consumptiebonnen aangekocht worden op vertoon van het betaalbewijs of de controlekaart. Voor alle duidelijkheid: deze maatregel is bedoeld als bescherming voor het gros van de wandelaars die via het inschrijvingsgeld hun waardering voor de clubs en hun medewerkers wel laten blijken. Gelukkig is dat de overgrote meerderheid.Wandelaars die vinden dat we door deze maatregel inkomsten verkiezen, kunnen we geruststellen. Het comfort voor wie betaalt, primeert bij ons op de inkomsten. Wij organiseren wandeltochten, geen cafétochten.  
Supplementaire busreis naar Buggenhout op 24 maart!

Normaal was er op zondag 24 maart aanstaande een tegenbezoek voorzien aan de Lentevossentocht in Buggenhout met eigen vervoer. Omdat de busreis naar Glabbeek een overweldigend succes kent met maar liefst 100 inschrijvingen en we onze leden graag zien, heeft het bestuur van Wandelclub Nieuwpoort op de bestuursvergadering van gisteren beslist om iedereen op een makkelijke wijze de kans te geven te participeren binnen het kader van het 3-puntenblad en een bus in te leggen. Wie hiervoor wil inschrijven, schrijft 8 € over op het gebruikelijke rekeningnummer van de club: BE44 4741 1222 0145.
Afspraak om 7.45 u aan de kerk in Lombardsijde - 8 u aan de Vismijn in Nieuwpoort en om 8.20 u aan de carpoolparking van Loppem.

Gezien de maximale afstand 32 km bedraagt maar we relatief vroeg in Buggenhout zullen zijn - een start om 10 u moet mogelijk zijn - voorzien we de terugkeer om 16.15 u. Dan zijn we om 18 u in Nieuwpoort zoals gebruikelijk.
Nieuwe foto's op de website:

Alle fotoalbums staan in onze fotogalerij!


Zondag 24 februari 2019

Busreis Glabbeek

Foto's en PowerPoints van Gerard Vanacker zijn beschikbaar op de site!

NIEUW: Er is ook een fotoreeks toegevoegd van Guillaume Driljeux.
Kruwerstocht

De foto's van deze tocht zijn beschikbaar in de fotogalerij! De PowerPoints staan onderaan de pagina van de tocht. Klik op het pijltje uiterst rechts om de diavoorstelling te downloaden en te bekijken!