Home

Welkom op de site van wtc Construktglas
met dank aan Johan onze protrettentrekker.


*********
*********
Ronde van Vlaanderen 2016


Dikke proficiat aan de deelnemers van WTC CONSTRUKTGLAS die Vlaanderens  mooiste hebben gefietst, een dikke merci aan de mensen die meegeholpen hebben deze dag te organiseren , ook een bedankje aan onze sponsor CONSTRUKTGLAS die ons zoals reeds al die jaren terug ons voorzag van logistieke steun.

En ja hoor , Miss Flandrienne hield woord en fietste terug de volle afstand met een big smile en deed er 1 uur minder over dan verleden jaar ,ook chapeau voor Luc die op 72 jarige leeftijd (da staat zo op zijn paspoort maar denk dat ze 20 jaar hebben gemist)met een gemiddelde van 27,8 de volledige ronde fietste , onze Gusty kan nu ook weer rustig slapen (had reeds 6 maanden nachtmerries , van de faalangst) nu hij weet dat het voor hem ook peace of cake is en dit dankzij de vele aanmoedigingen van poeppietje langs de weg ,en Sophietje zoals ik zei vanaf nu iedere week 10km meer op de teller en volgend jaar vlieg je als een hinde over de Vlaamse heuvels .

En ja eindelijk na vier pogingen lukte het voor Benito ook om fier als een gieter eens de eindmeet te zien.

Dankzij Mieke die stond te watertanden langs de weg om haar fietsend ventje Dirk met gellekes en sportvoeding te voorzien is het voor hem ook zonder problemen gelukt .

Voor Johan , proficiat , waarvoor deze rit iets speciaal moet hebben betekend om in deze moeilijke omstandigheden en met veel emoties toch dit tot een goed einde te hebben gebracht. Chapeau Dan hebben we natuurlijk ook onze 2 outsiders BB en de Coppens die dit voor de zoveelste keer ook op hun archief hebben bijgeschreven ,en er altijd bij zijn om zich als eerste in te schrijven wanneer we zeggen dat we het terug organiseren , ook terug een dikke merci aan Angelo en Fabien die net zoals verleden jaar de ganse rit de rijen hebben gesloten om iedereen te steunen verder te doen om Oudenaarde te halen.

Het was ook leuk onze Lander er bij te hebben die als niet lid van onze club met grote verwondering en veel appreciatie wist te vertellen hoe fijn hij het vond deze helse tocht met ons te hebben mogen rijden .

Bij deze wensen we ook ons medeleven te betuigen aan de familie van de persoon die het leven liet tijdens de beklimming van de oude Kwaremont . Ook iets om lessen uit te trekken en geregeld op controle te gaan bij gespecialiseerde artsen.

 

WTC CONSTRUKTGLAS , wij doen het verder op de manier die we van onze sponsor zijn aangeleerd thx Phil.

Proficiat aan iedereen, Martin Dewyn.


*******************