nieuwsberichten‎ > ‎

Uitnodiging Huldiging Olympische Zeilers

Geplaatst 8 aug. 2012 10:29 door Watersportvereniging Rotterdam
Beste Watersportfan,

Wat een fantastische prestaties zijn er tot nu toe neergezet. Het zal niemand zijn ontgaan dat afgelopen week Marit Bouwmeester Zilver heeft gewonnen en Dorian van Rijsselberge Goud. Met nog kans op meer medailles bij het Matchracen en de 470 dames. Wij zijn enorm trots op al onze Olympische Zeilers! 
 
Het Watersportverbond organiseert in samenwerking met de gemeente Den Haag en Official Partner Delta Lloyd deze huldiging bij Restaurant At Sea in Scheveningen. Een huldiging kan natuurlijk niet plaatsvinden zonder de mensen en organisaties die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Daarom nodigen wij u van harte uit om dit mooie moment samen met ons te vieren. De details zijn als volgt: 
 
Datum: donderdag 16 augustus 2012 vanaf 17:45 uur, start programma 18:30 uur 
 
Locatie: Restaurant "At Sea" Den Haag
 
Adres: Hellingweg 138, 2583 DX, Scheveningen (waar u kunt parkeren staat ter plekke aangegeven) 
 
Verder vragen wij uw medewerking voor het volgende: Zou u in het oranje gekleed willen komen? Wij willen onze Zeilers graag nog een keer een 'Oranje Golf' laten zien. De persoon die het mooist / meest ludiek in het oranje gekleed is, ontvangt een cadeau. De jury zal bestaan uit de Olympische zeilers.
 
Tot slot verzoeken wij u zich voor 14 augustus aan te melden, zodat we weten of wij op uw aanwezigheid kunnen rekenen. U kunt dit doen door een e-mail te sturen aan secretariaat@watersportverbond.nl
 
Met sportieve groet,  
 
 
Hugo Snoekc, voorzitter
Maurice Leeser, directeur

Comments