nieuwsberichten‎ > ‎

Mededeling Parkeren Langepad

Geplaatst 29 mei 2012 06:02 door Watersportvereniging Rotterdam
Aan alle leden van de WSVR,

 

Afgelopen maandag hebben wij jullie via de mail ingelicht over het betaald parkeren rondom het Langepad. Toen we dat mailtje opstelden was er nog geen betaalpaal te bekennen, maar blijkbaar heeft de leverancier zich aan de leverdatum gehouden, want vanaf maandag 19 maart 2012 is het echt betaald parkeren. Dit betekende dat het bestuur zich gisteravond heeft beraden  op de situatie. Het volgende is besloten:

 

 • Tot 14 april 2012 (opruimdag) is er, als het echt noodzakelijk is, een beperkte mogelijkheid om een klein aantal auto’s (max. 3) op het verenigingsterrein te parkeren op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur. Dit op aanwijzingen van de havenmeester. De bezitters van de auto’s moeten op het terrein aanwezig zijn om desgewenst hun auto te kunnen verplaatsen. Het hellingen en andere vaaractiviteiten mogen niet gehinderd worden en hulpdiensten moeten hun doel kunnen bereiken.

 

 • Van 14 april 2012 tot de opruimdag in de herfst van 2012 zijn er op werkdagen 4 gemarkeerde plaatsen beschikbaar en hiervoor geldt ook: na 18.00 uur auto’s buiten het hek. Naast deze 4 plaatsen zijn er 2 gemarkeerde  plaatsen die bestemd zijn voor de havenmeester en de barvrijwilliger. Met dien verstande dat de plaats voor de barvrijwilliger tot 15.30 uur op werkdagen ook gebruikt mag worden door een ander lid.

 

Algemeen geldt het volgende:

 

 • Naast de gebruikers van de gemarkeerde parkeerplaatsen mag een auto alleen op het terrein voor laden en lossen en deze dient daarna direct buiten het hek gestald te worden. Leden die overnachten op hun boot mogen  hun auto op het terrein parkeren van 19.00 tot 10.00 uur de volgende ochtend. (huidige regeling)

 

 • De bezitter van een op het terrein geparkeerde auto moet daadwerkelijk op het  terrein aanwezig zijn, zodat in voorkomend geval de auto verplaatst kan worden.

 

 • Voor 09.00 uur en na 18.00 uur op werkdagen en in het weekend mag er geen gebruik gemaakt worden van de gemarkeerde parkeerplaatsen, met uitzondering van de havenmeester en de barvrijwilliger vanaf 16.30 uur op werkdagen

 

 • De aanwijzingen van de havenmeester moeten worden opgevolgd.

 

 • Leden die in het bezit zijn van een parkeerpas voor het gebied waar ook het Langepad onder valt parkeren uiteraard buiten het hek.

 

 • Te allen tijde geldt: Vol is vol.

 

 • Parkeren op het terrein is geheel voor eigen risico
 • Alleen leden en aspirant leden mogen op het terrein parkeren.
 • Op de vrijdagavond voor een groot evenement mag er vanwege veiligheidsredenen niet op het terrein worden geparkeerd

 

 

Het Bestuur WSVR

 

Rotterdam, 23 maart 2012

 

 

Hieronder een bericht van Stadstoezicht 

 

Betaald parkeren Langepad

Bericht voor houders van een parkeervergunning en/of bezoekerspas voor de parkeersector 63

 

Per maandag 19 maart 2012 wordt betaald parkeren in Kralingen uitgebreid met de locatie Langepad (gedeelte).

 

Houders van een parkeervergunning en/of bezoekerspas voor deze parkeersector 63 kunnen vanaf 19 maart ook van deze locatie gebruik maken.

 

Informatie over de straten waar geparkeerd kan worden met een parkeervergunning en/of bezoekerspas.

 

 Verdere info leest u op www.rotterdam.nl/parkeren

onder ‘parkeersectoren’.

 

 

Dit is een bericht van de dienstStadstoezicht.

Comments