Agenda

Thursday, April 12, 2012
3-7 pm: Registration/Information Desk (North Atrium)
3:30-5 pm: Lobo Public Art, Monuments and Memorials: A Walking Tour of the University of New Mexico Campus (UNM Bookstore)
5-7 pm: Dinner (on your own)
7-9 pm: Welcome Reception with Cultural Entertainment (Franciscan Room)
 
Friday, April 13, 2012
7-5 pm: Registration/Information Desk (North Atrium)
8-9:30 am: Breakfast and Opening Session (E)
10 am-4:30 pm: Galeria de Scribendi (Fireplace Room)
10-11 am: Session 1 - 60 minute
11:15-11:45 am: Session 2 - 30 minute
11:45 am-2 pm: Lunch (on your own)
2-2:30 pm: Session 3 - 30 minute
2:45-3:25 pm: Session 4 - 30 minute
3:30-4 pm: Session 5 - 30 minute
4:15-4:45 pm: Session 6 - 30 minute
5-5:30 pm: Session 7 - 30 minute
5:30-7 pm: Dinner (on your own)
7-9 pm: Scibendi Reception (Francsican Room)
 
Saturday, April 14, 2012
7:30-8:30 am: Breakfast (D)
8 am-12 pm: Registration/Information Desk (North Atrium)
8-9 am: WRHC Business Meeting (C)
8:30-11:30 am: Poster Presentations (North Atrium)
8:30-9 am: Session 8 - 30 minute
9:15-10:15 am: Session 9 - 60 minute
10:30-11 am: Session 10 - 30 minute
11:15-11:45 am: Session 11 - 30 minute
12-2 pm: Closing Luncheon with Keynote Speaker (D)