Nuttige documenten, studies, evidence based artikelen, bevragingen en cursussen

Op de pagina Cursussen voor zorgprofessionals vind je de doelstellingen en topics van cursussen. We hopen dat uw keuze in ons aanbod zit. Nood aan andere cursussen? Laat het ons weten via mail
Woordzorg onderzoekt uw vraag en schrijft oplossingen op maat. En dat is lang niet zo duur als je zou denken ... 

Op de pagina Studies en bevragingen vind je de studies en bevragingen van Woordzorg die actueel gehouden worden of in voorbereiding zijn.

Op de pagina Resultaten bevragingen en studies vind je resultaten van bevragingen en studies van Woordzorg over diverse thema's zoals die voorgelegd werden aan patiënten, bewoners en/of grotere groepen cursisten uit het werkveld.Met deze knowledge base stellen we cursussen en  evidence based aanbeveligen op.

Op de pagina Evidence based artikelen geven we een selectie van interessante wetenschappelijke artikelen. Leesvoer voor wie op de hoogte wil blijven over de thema's van Woordzorg cursussen.

Op de pagina Nuttige documenten vind je de positieve en negatieve wilsbeschikking, de aanstelling van een vertrouwenspersoon, aanstelling van een wettelijk vertegenwoordiger en de tekst over patiëntenrechten. Belangrijk voor patiënten en hun dierbaren

Op de pagina Tevredenheidsenquettes cursussen vind je enquettes over de kwaliteit van onze cursussen en de tevredenheid van de cursisten. Met deze aanbeveligen sturen we de Woordzorg cursuspakketten bij.