Wie zijn wij

Home    Berichten uit Athene   Dagboek    Gastschrijvers    Griekse les    Recepten    Wie zijn wij    Links    Contact

In de zomer van 2006 hebben Anton en Laurien hun zicht op het Rijksmuseum in Amsterdam ingewisseld voor zicht op pijnbomen en oleanders in Irαklio, Athene.

Wel en wee

Met het bekend maken en raken van onze keuze om naar Athene te verhuizen, kwam steeds vaker de vraag van collega’s, kennissen en vrienden om op de hoogte gehouden te worden van ons wel en wee. Of we e-mail nieuwsbrieven gingen versturen. Of we niet aan een leuk tv-programma konden meedoen. We hebben gekozen voor het bijhouden van deze website.

 
Ervaringen

Hier doen wij regelmatig verslag van onze ervaringen bij het inburgeren in de Griekse samenleving, het opzetten van ons eigen bedrijfje. Ook zullen wij het niet nalaten om te verhalen over de luchtkwaliteit in Athene, de (lokale) politiek, het openbaar vervoer of de smaak van verse vis. Reacties zijn van harte welkom via harfst@gmail.com

 


Dagboek

In de periode van ons vertrek van Amsterdam naar Athene op 31 mei tot de komst van onze poes Lotje op 12 juli hebben we dagelijks verslag gedaan van onze eerste ervaringen in ons nieuwe thuis. Zie hiervoor de dagboekpagina's.

 

Waarom Athene

We hebben geen fraai Grieks eiland uitgekozen, of een romantisch bergdorp, maar de miljoenenstad Athene. Wil je weten waarom, lees dan onze dagboekpagina van 21 juni 2006.

 

Ton en Laurien