Home

'Je moet helemaal niks. Als je al iets moet, heb dan moed'
Dit motto voor werk, studie en leven stel ik centraal in al mijn activiteiten. Als gecertificeerd  trainer/coach kernkwaliteiten/kernkwadranten heb ik ervaren dat zodra ik  'moeten' kan combineren met 'mogen' ik elk gesteld doel kan bereiken op mijn eigen manier van doen en met  mijn eigen wijsheid gebracht. Ik heb als amateur toneelspeler mogen beleven dat het mogelijk is om te spelen in het theater van alledag, het toneel van het dagelijks leven.
 
Mijn producten/diensten zijn afgestemd op het loslaten van moeten en het omarmen van 'moeden' (= mogen). Ik heb voor u leerprogramma's op maat ontworpen die gericht zijn op:
  • de zelfsturende competentie in werk, studie en persoonlijk leven gebracht rond de centrale vraag: wat is mijn visie op mijn beroep?
  • veranderen van organisaties volgens het principe van het tegelijk benaderen van verandering inhoudelijk, in (werk)relaties en eigen houding binnen de context van de organisatieontwikkeling. Hierin maak ik gebruik van mijn ervaringen als extern auditor voor het INK (www.ink.nl) en mijn samenwerking met  de bedenker van de HPO methodiek, cockpit van de organisatie (www.organisatiecockpit.nl) .

U kunt mij hiervoor 'particulier' vragen of als vertegenwoordiger van de NHL Hogeschool waarvoor ik werk, grotendeels voor bedrijfskundige en HRM opleidingen. Klik op de zijbalken voor meer informatie en inspiratie! Deze site is nog 'under construction' 'moed' u weten ;-)

Subpagina''s (1): Contact