Over Wilhelmina

Muziekvereniging Wilhelmina is een bruisende en veelzijdige muziekvereniging in Rijssen. Als enige muziekvereniging is Wilhelmina sinds 1898 stevig geworteld in het Rijssense maatschappelijk leven. Lees meer

Historie

Muziekvereniging Wilhelmina is opgericht in 1898. In 1898 werd prinses Wilhelmina gekroond tot vorstin van ons land. Ter gelegenheid daarvan werd de muziekvereniging opgericht en kreeg het, net als veel andere verenigingen, de naam Wilhelmina. Lees meer

Het bestuur

Het bestuur van Wilhelmina bestaat momenteel uit acht leden. Bij elk lid kun je terecht voor vragen en/of opmerkingen. Ga naar de contactgegevens.

Aanmelden als lid 

Floor Paauwe is het aanspreekpunt voor het aanmelden van leden en/of leerlingen. Ook kun je bij haar terecht voor vragen over opleidingen, bijvoorbeeld welke instrumenten beschikbaar zijn. De vereniging biedt een instrument aan voor bruikleen. 

Aanmelding voor les vindt plaats via het aanmeldformulier dat opgevraagd kan worden bij Floor. Aanmelding voor nieuwe, oudere leden (niet zijnde leerling) vindt plaats via hun bestuurscontactpersoon. 

Voor het orkest is dat Floor Paauwe, voor de drumfanfare is dat Martin ter Denge en voor de majorettes is dit Manon Gorter. Lees meer 

Donateur worden?

Momenteel kent Wilhelmina ongeveer 300 donateurs. Zij maken het steeds weer mogelijk extra instrumenten of muziekstukken aan te kunnen schafffen. Nieuwe donateurs zijn meer dan welkom!

Elke twee jaar wordt er dan ook een concert gegeven als bedankje voor de financiële steun.

We verwelkomen jou ook graag als donateur van onze muziekvereniging. Neem hiervoor contact op met de penningmeester of vul het formulier in (zie laatste pagina informatiegids).

Onderdelen

Wilhelmina bestaat uit een harmonieorkest, drumfanfare, majorettes & colorguards en een dweilorkest

PR en boekingen

Public relations (PR) wordt verzorgd door Martijn Meijer. Bij hem kan je ook terecht voor boekingen. Telefoon: 06-26968283

Informatiegids en onderhoud muziekinstrumenten

Wil je meer weten over Wilhelmina, of over het onderhouden van muziekstrumenten? Onderaan deze pagina vind je documenten met meer informatie, die je eenvoudig kunt downloaden.
Ċ
Martijn Meijer,
28 jan. 2013 03:09
Ċ
Martijn Meijer,
28 jan. 2013 03:21