Sponsors


Speciale dank aan mijn sponsors!

Home

Over Michael

Sponsors

Uitslagen

Kalender

Verslagen 2006
                2007
                2008

Foto's

Pers

Links

   Monitored by BelStat - Your Site Counts

Hoofdsponsor: SMO bvba

SMO bvba werd opgericht in oktober 2002 door Sander Mollet. Al snel konden enkele interessante opdrachten aangevat worden in de matrijzenbouwsector. Daarnaast werd er ook werk gemaakt van een project in eigen beheer: het ontwikkelen en bouwen van een volautomatische kippenvangmachine.
Halfweg 2003 verdwenen de matrijzen naar de achtergrond en werd er meer aandacht besteed aan de uitbouw van een volwaardig machinebouw- en automatiseringsbedrijf. In januari 2004 werd een eerste personeelslid aangeworven. Al snel volgden nummers twee, drie en vier. Anno januari 2005 is SMO bvba uitgegroeid tot een dynamische onderneming die zich naast het bouwen van automatisaties en machines ook probeert te profileren als studie- en engineeringbureau.

Contact
Tel: 09/219.93.85. 
Fax: 09/219.93.82.
E-mail:
info@smo-bvba.be
Site: www.smo-bvba.be

Situering
SMO bvba is sinds september 2005 gevestigd in het Oost-Vlaamse Eeklo. Perfect bereikbaar via de N49 (Antwerpen - Knokke), en op 25km van Gent en Brugge. Het nieuwe adres is Nieuwendorpe 14, 9900 Eeklo.

 Co-Sponsors:

HUBO Eeklo, voor elke
doe-het-zelver!

Hubo  is een 100% Belgische organisatie met meer dan 80 vestigingen verpreid over heel het land. Hubo richt zich vooral op de doe-het-zelf markt met een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment merkproducten.
Onze doelgroep beslaat een wijd gevarieerd publiek van particuliere DHZ-vers, waarin zowel de occasionele hobbyist met zijn kleine vraag als de ambitieuze en gedreven doe-het-zelver terug te vinden zijn.
Hubo Eeklo is een doe-het-zelfzaak met een oppervlakte van meer dan 3.000 m² . Klanten vinden er alles onder één dak. Het aanbod telt immers minstens 10.000 doe-het-zelf en aanverwante artikelen voor in en rond het huis.
De bereikbaarheid is ideaal: Hubo Eeklo ligt net buiten het centrum, langs belangrijke invalswegen en heeft een grote parking. Dit, plus het ruime assortiment, de prima prijs/kwaliteitverhouding en de overzichtelijke winkelinrichting maken van Hubo Eeklo dé uitverkoren trekpleister voor doe-het-zelvers.
HUBO EEKLO
Brugsesteenweg19 c
9900 Eeklo
Tel: 09/377.95.11. 
Fax: 09/378.05.00.
E-mail:
info@eeklo.hubo.be
Diensten: zaag service, levering aan huis, verhuur van parket-schuurmachine, verfmengmachine, ...

WDC Flexibles: praktisch en theoretisch advies voor verpakking en labels.
Niet elk bedrijf heeft een verpakking– of labeldeskundige in huis. Expertise is dan zeker welkom. WDCflexibles  heeft voor u een waaier van producten en technische kennis. Samen met zijn partnerbedrijven kan WDCflexibles alle facetten van verpakking en labeling aanbrengen.
WDC Flexibles is een begrip in de markt van verpakkingen en labeling. Met veel enthousiasme en inzet van zaakvoerder Willy Dhaenens, is het bedrijf opgestart in februari 2002. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een zeer bekend aanspreekpunt voor bedrijven die te maken hebben met flexibele verpakkingen en labels.
Zowel folieproducenten, inktfabrikanten, drukkers, converters, machinebouwers, als tal van bedrijven die flexibele materialen verbruiken bij het verpakken of labelen doen al een beroep op WDCflexibles. Bij elke opdracht wordt de klant heel duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden die WDC Flexibles hun bedrijf kan bieden.
W.D.C. b.v.b.a.
Schampstraat 8
9971 Lembeke
Telefoon:  +32 497/558.305. 
Fax: +32 9/377.83.06.
Email:info@wdcflexibles.be
Internet:
www.wdcflexibles.be

Schepens Verpakkingen

Schepens Verpakkingen is gespecialiseerd in het verwerken van verpakkingsmateriaal uit papier, cellofaan® polypropyleen en polyethyleen. De materialen worden aangekocht in zijn rudimentaire vorm en vervolgens gestanst, gesneden, bedrukt en herwikkeld op kleine rollen op mat van de klant.
Door een hoogstaande kwaliteit te combineren met een uitermate flexibele levertermijn, is Schepens Verpakkingen de concurrentie altijd een stap voor.
De klanten zijn uitsluitend groothandelaars, grootdistributie en industriële fabrikanten van gebak, biscuit en industriële producten. Het bedrijf in Oudenaarde is exclusief invoerder van peachtreat-papier bestemd voor het industrieel verpakken van vlees. Gedurende 6 dagen houdt het vlees daardoor zijn kleur, geur en gewicht. Uit cellofaan polypropyleen en ethyleen worden tussenleggers gemaakt. Uit deze materialen worden ook rollen en vellen voor de bloemensector gesneden, al dan niet bedrukt worden ze dan verstuurd naar de bloemenveilingen. Om de kwaliteit van zijn producten te garanderen doet

Schepens Verpakkingen doet beroep op de technische knowhow van WDCflexpert.

Zaakvoerder Dhr. Carlo Hove
Schepens Verpakkingen N.V.
Meerbloem – Melden 46-52
9700 Oudenaarde
Tel: 055/30.32.49.
Fax: 055/30.32.52.
Email:
info@schepens-nv.be


Partners:

Financiële partners:                   

Jutopie bvba
sweetpink@versateladsl.be

Synobsys nv
www.synobsys.be

Advocatenkantoor De Jaeger 
www.dejaegeradvocaten.be

 

VW en Audi Garage De Baets
info@debaets.vw-audi.be

SBB Accountants & Adviseurs
www.sbb.be

 

 

Sportieve partners:

Fietsenhandel Cycloon, Kaprijke
http://www.fietsencycloon.be

Onderhoudsproducten voor de fiets
www.cyclon.nl

 Fitnesscentrum Fitform, Eeklo en Maldegem
www.fitform.be

Nutri-sport sportvoeding 
www.nutrisport.be/ns

Qoleum, sportverzorgingsproducten

CEP, compressiekousen en kledij
www.cep-sports.com

Arena, zwemkledij en accessoires
www.teamarena.com

Biover, je natuurlijke bron van gezondheid
www.biover.be

Het Godshuis Sint-Laureins
www.godshuis.be

Fietsen en accessoires Specialized
www.specialized.com

Vyncke Sport Maldegem 
www.vynckesport.be (in opbouw)
 

Fietsen Isaac
www.isaac-bikes.com

Megafoto
www.megafoto.be