Economia de fitxes

L'economia de fitxes es basa en administrar reforçadors condicionats (o secundaris, per exemple fitxes) intercanviables per altres reforçadors primaris o que tenen un alt valor per la persona que les guanya. 
 
És una tècnica basada en l'administració de reforçadors positius.  Aquesta tècnica és un sistema basat en el guany, administració i opcionalment es pot introduir la pèrdua d'aquests reforçadors positius (Cos de resosta).

El cos de resposta en llevar reforçadors possitius que la persona ja tenia, també es poden deixar de donar reforçadors possitius que la persona ja tenia previst rebre, en aquest cas s'anomena omisió.

Les regles que es duen a terme en l'economia de fitxes es poden canviar una vegada ja s'ha posat en marxa, sempre que hi hagi un concens entre tots.
 
Quan s'administren reforçadors, s'ha de comprovar que aquests estan disponibles i que tots podran disposar i gaudir d'ells, i aquets reforçadors no han de saciar, ja que sino perdran interès per la persona que els vol aconseguir.


 

Comments