Onko sinua häiriköity Wikipediassa?


Meiltä apua anonyymin kiusaajan henkilöllisyyden paljastamiseksi

Me autamme sinua paljastamaan Wiki-häirikön henkilöllisyyden Oletko joutunut Wikipediassa henkilökohtaisen hyökkäyksen kohteeksi? Tai onko yrityksesi joutunut Wikipediassa kilpailijoidensa mustamaalaamaksi?

Meillä on ratkaisu ongelmaasi. Wikipediassa hyökkääjät ja kiusantekijät esiintyvät anonyymistä ja haluavat salata henkilöllisyytensä. Ongelmasi ratkeavat, kun saat tietää kiusantekijäsi henkilöllisyyden. Näin voit olla häneen suoraan yhteydessä ja tarvittaessa paljastaa hänet, haastaa oikeuteen tai jättää rikosilmoituksen.

Teemme Suomessa yhteistyötä kahden toisistaan tietämättömän osoitinpaljastimen käyttöön oikeutetun Wikipedian ylläpitäjän kanssa. Pystymme avustamaan myös muiden maiden Wikipedioihin liittyvissä ongelmissa.

Meillä läheiset suhteet teleoperaattoreihin ja poliisin, joka mahdollistaa ripeän puuttumisen laittomuuksiin. Ryhmäämme kuuluu myös kolme Wikipediaan erikoistunutta lakimiestä, jotka avustavat mielellään korvausta vastaan juttujen nostamisessa.

Näemme tämän toiminnan ensiarvoisen tärkeäksi kansalaisten digitaalisen tasa-arvoisuus kannalta. Anonymiteetti on Internetissä näennäistä ja mahdollisuus siihen tuudittautumiseen houkuttelee rikolliseen toimintaan. Kun Wikipedian anonyymejä kiusantekijöitä on saatu riittävästi paljastettua, loppuu anonyymi kirjoittaminen ja osallistujat alkavat laatia juttuja avoimesti ja rehellisesti omalla nimellään.

Olemme tunnistaneet ja karkottaneet Wikipediasta 11.1.2008 mennessä 23 häirikköä. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisina. Palvelu ei maksa mitään, mutta edellytämme sinulta avun saatuasi tarvittaessa vastapalveluksia muiden auttamiseksi. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteella wikipedia.vahti@gmx.com.

Lisätietoja Wikipediassa rehottavista lieveilmiöistä:

Näissä jutuissa esiintyvillä henkilöillä tai niiden kirjoittajilla ei ole mitään yhteyttä ryhmäämme.