RECURSOS TIC‎ > ‎

PDI

 

 
ELS INSTRUMENTS DE L'ORQUESTRA

Des de l’escola Lola Anglada de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), es presenta una activitat per a sisè de cicle superior d’educació primària. S’hi fa un reconeixement de petites formes musicals, de qualitats del so, d’instruments i formacions instrumentals i vocals en peces musicals.
Aquest és un recurs elaborat amb el programa Smart Notebook.

 
CS
 

 

 
GENMAGIC


Genmagic és un entorn de recerca i creació d'aplicacions multimèdia dinàmiques per a la seva integració en entorns virtuals d'aprenentatge, on podrem trobar diferents tipus d'activitats: activitats interactives, fitxes PDI, generadors ...

Aquest espai respon a la necessitat de facilitar als professionals que vulguin dissenyar activitats interactives d'ensenyament-aprenentatge però que no disposen dels coneixements tècnics suficients en programació per desenvolupar aquestes activitats.

Actualment s'han desenvolupat unes 1.000 aplicacions de tot tipus, tutorials, d'interacció tancada, oberta, d'experimentació, descobriment, simulació ...

Està en castellà.


 

MESTRE
 


 
 
GENMAGIC

Banc d'Objectes Multimèdia Educatius. Ens ofereix un Generador de Fitxes per a PDI i per a imprimir. Està en castellà.

 


MESTRE
  

 
GENMAGIC, Audio Puzzles

Pàgina de creació d'activitats lúdiques per a l'àrea de Música i Llenguatge: Generador de puzzles de so. Les activitats, els audio puzzles,  permeten practicar habilitats com la discriminació auditiva i comprensió oral. Està en castellà.
Per a generar el nostre propi audio puzzle cal posar-se en contacte amb genmagic@gmail.com
 
MESTRE
 
 
MÚSICA I PDI

Bloc amb
recull de recursos i activitats que poden ser interessants per a realitzar amb la PDI o també a l’aula d’informàtica, extrets de la xarxa per tal de donar un altre caire a la música.

CI
CM
CS

     
    

Comments