Projecte‎ > ‎Planes de prova‎ > ‎

Simulació menú(assajant diferents formes de buscar contingut a la plana) 

En l'arbre de enllaços que tenim a l’esquerra de la plana, que encara no està configurat (el que veiem ara només està  per fer servir a mode intern), podria contenir diverses formes d’accés al contingut de la plana. Un possible enllaç co podria figurar en aquest arbre seria el de “Fets, Llocs i Gent”, ja sigui així mateix, tot junt, o en tres enllaços separast. En entrar en aquest enllaç sortiria una plana amb una llista d’entrades de la “wiki” referents al mateix.

Per fer la prova farem veure que els enllaços que venen a continuació representen l’arbre d’enllaços de l’esquerra de la plana inici. Els enllaços lliguem amb els escrits corresponents a les diferents entrades, que, per fer aquesta simulació, he anat introduint a una subplana de tipus “anunci” que penja d’aquesta mateixa plana.

Tan les entrades com els vincles son a mode de prova. He agafat i copiat texts de diferents llocs per tal de fer la simulació. Tan el contingut dels com els noms no tenen perquè correspondre al possible contingut real...

Arbre:Cronologia 


Destacats

Subpàgines (1): Fets, Llocs i Gent
Comments