bezoek

Rondleidingen

Tijdens een rondleiding maak je een wandeling over het domein, je krijgt informatie over Wijnkasteel Haksberg en zijn wijnen, de wijngaard en de wijnstokken, en je bezoekt de vinificatieruimte. Een rondleiding kan je voor je groep reserveren van april tot eind september.

Tijdens de wintermaanden is op een wijngaard niet zo heel veel te zien. Een virtuele rondleiding brengt het hele proces van wijnmaken, van wintersnoei tot bottelen en alle stadia daartussen, in beeld. Dat kan dus het hele jaar door, op Haksberg of op verplaatsing.

Degustaties

In combinatie met een rondleiding bestaat de mogelijkheid voor een interactieve degustatie met uitleg over wijnen en hoe ze te degusteren.

Workshops

Een actieve workshop is de beste manier om op een ontspannen en plezierige wijze de wijnen van Wijnkasteel Haksberg, en andere domeinen in het Hageland, te ontdekken. Het is ook een fijne introductie om wijn te leren proeven. Ook gevorderde wijnkenners kunnen hun kennis toetsen aan de hand van deze frisse wijnen. Wijnweetjes, wijngebruiken en Hagelandse bijzonderheden zijn samen met de Hagelandse wijnen en streekproducten de ingrediƫnten voor een geslaagde en leerrijke workshop.

Praktisch

Meer details en prijzen?

Neem gerust contact met ons op.