vakantiewoning

Ons wijnkasteel is te huur als vakantiewoning voor maximum 20 personen.

Gelijkvloers is er een grote woonkamer met open haard, een eetkamer, een volledig ingerichte keuken, een zonnige veranda met uitzicht over de wijngaard, sanitair en twee trappen naar de eerste verdieping.

Boven zijn er vijf slaapkamers met dubbel bed, een grote torenkamer voor zes personen, een doorloopkamer met twee dubbele zetelbedden en drie gemeenschappelijke badkamers.

Er is een tv en wifi, een pooltafel, en buiten ruim parkeergelegenheid en onmetelijk veel groen.

Wat maakt logeren op Haksberg zo uniek? Het gevoel even kasteeldame of -heer te zijn. Je verblijft in een uitgestrekt privé parkgebied met wijngaarden, vijvers en bos. Je kan wandelen en fietsen in de omgeving. En het Hageland heeft veel te bieden: kijk op de pagina 'omgeving' voor een aantal tips, en op de pagina 'Haksberg in beeld' voor foto's van de vakantiewoning en de omgeving.

De standaardprijs voor een weekend (van vrijdag 18u tot zondag 17u) is €1600, in vakantieperiodes of wanneer het (verlengd) weekend een feestdag bevat €1700. Een dag extra is €500.

Onze prijzen zijn inclusief bed-en badlinnen, poets en nutsvoorzieningen.

Een assortiment dranken staat klaar om je weekend meteen zorgeloos te beginnen.

Je kan ook ontbijt of brunch bestellen en een geleide rondleiding over het domein krijgen met degustatie van de Haksbergse wijnen. Andere wensen? Laat het ons weten!

Neem voor meer info en beschikbaarheid contact met Matijs: +32 484 82 60 82

accommodatie@haksberg.be