accommodatie

Meer dan wijnbouw alleen

Behalve de wijnbouw en het wijnmaken leent het domein zich nog tot veel meer. Zo gebeuren er regelmatig groepsbezoeken en kan ons domein afgehuurd worden voor allerlei evenementen.

Het interne eventteam helpt jullie graag verder bij het uitdenken, organiseren en uitvoeren van jullie ideale huwelijk, babyborrel, receptie, bedrijfsfeest, vergadering of teambuilding...

Het domein

Wijnkasteel Haksberg is een domein dat een vakantiegevoel uitstraalt.

Het prachtige park biedt unieke kansen voor allerlei openluchtactiviteiten, en op de uitgestrekte grasvelden kan gemakkelijk een tent geplaatst worden voor het gedroomde outdoor event.

Het wijnkasteel

Het landhuis ligt op het hoogste punt van het domein, waarbij je vanuit de veranda een prachtig uitzicht hebt over de wijngaarden.

Op het gelijkvloers zijn er verschillende gekoppelde ruimtes met heel wat mogelijkheden en veel ruimte voor creativiteit. Het wijnkasteel biedt op de verdiepingen ook slaapgelegenheid voor 20 personen.

Het wijnterras

Ons wijnterras, een voormalige taverne, met een gezellige binnenruimte en een grote bar, heeft een groot terras op verschillende niveaus - in de vorm van een druiventros, vanwaar de naam.

Er is ook een ruim overdekt terras voor beschutte ruimte op zomeravonden of bij minder aangenaam Belgisch weer.

Op de pagina's feesten, meetings en vakantiewoning vind je alvast inspiratie.