eindejaarspromo van onze wijnen

In de maand december krijg je bij aankoop van een doosje wijn de 6de fles aan halve prijs. En vind je zes flessen ineens wat veel, of wil je onze wijn cadeau doen, dan krijg je een feestelijke geschenkverpakking bij aankoop van één, twee of drie flessen gratis. En je kan ze komen proeven op de winterse wijndegustatie-namiddag. Zie ook de pagina wijnen.

vanaf woensdag 12 december

Op 12 december zendt Canvas de eerste aflevering uit van De Weekenden.

In De Weekenden spreekt Joris Hessels maandelijks af met negen mensen die zichzelf één jaar lang filmen, tijdens het voor hen belangrijke jaar 2018.

Het programma werd gemaakt door het productiehuis de chinezen en wordt twee keer per week op Canvas uitgezonden, elke woensdag- en vrijdagavond. Vanaf 12 december op Canvas.

Waarom lees je dat op de website van Hakberg?

Het programma werd het voorbije jaar integraal op Haksberg opgenomen: in het wijnkasteel en het wijnterras, op het domein en tussen de wijngaarden. Bekijk ook de speciale aflevering van Canvas Curiosa over de geschiedenis van de wijnbouw in België,... en op Haksberg!

zaterdag 15 december

De winter-BBQ

Op een mooie winterdag maken we er buiten een gezellige en warme avond van met knusse dekentjes. En moesten de weergoden het toch anders zien, dan doen we het binnen, in de warmte rond een hete kachel.

€40 per persoon, inclusief verwarmend apertief, BBQ, dessert & degustief.

zondag 16 december

Wijndegustatienamiddag

Op zondag 16 december kan je op ons wijnterras onze wijnen degusteren, met een lekker hapje en winterse gezelligheid erbij. Buiten bij de vuurkorf als het goed weer is, binnen bij de kachel als het buiten guur is.

Zondag 16 december van 14u00 tot 18u00. Inschrijven hoeft niet, wees welkom!

maandagnacht 31 december

NYE!

Vier New Year's Eve zoals ze dat deden in nineteentwenties en dompel je onder in een wereld van goud en glitter, veren en parels; van de ontvangst tot de dansmuziek, van rijkelijke buffetten en weelderige cocktails en entertainment. Van 19:00 tot 04:00.

All-in €135,-

Meer info & boekingen: NYE@mmevents.be of via facebook.