eindejaarspromo van onze wijnen

In de eindejaarsperiode krijg je bij aankoop van een doosje wijn de 6de fles aan halve prijs. En vind je zes flessen ineens wat veel, of wil je onze wijn cadeau doen, dan krijg je een feestelijke geschenkverpakking bij aankoop van één, twee of drie flessen gratis. Zie ook de pagina wijnen.

sinds woensdag 12 december

Op 12 december zond Canvas de eerste aflevering uit van De Weekenden.

In De Weekenden spreekt Joris Hessels maandelijks af met negen mensen die zichzelf één jaar lang filmen, tijdens het voor hen belangrijke jaar 2018. Het programma werd gemaakt door het productiehuis de chinezen en wordt twee keer per week op Canvas uitgezonden, elke woensdag- en vrijdagavond.

Waarom lees je dat op de website van Hakberg?

Het programma werd het voorbije jaar integraal op Haksberg opgenomen: in het wijnkasteel en het wijnterras, op het domein en tussen de wijngaarden. Bekijk ook de speciale aflevering van Canvas Curiosa over de geschiedenis van de wijnbouw in België,... en op Haksberg!

Sinds 12 december gedurende zeven weken op Canvas. Aflevering gemist? Je kan ook (her)bekijken op vrt.nu.

maandagnacht 31 december

NYE!

Vier New Year's Eve zoals ze dat deden in de nineteentwenties en dompel je onder in een wereld van goud en glitter, veren en parels; van de ontvangst tot de dansmuziek, van rijkelijke buffetten en weelderige cocktails en entertainment. Van 19:00 tot 04:00.

All-in €135,-

Meer info & boekingen: NYE@mmevents.be of via facebook.

zondag 27 januari

Welkom van 10u tot 13u in het wijnkasteel. Geniet van een uitgebreid brunchbuffet vergezeld van een glaasje bubbels. We steken het buffet in een winters jasje: warm en koud, zoet en hartig!

Voor ieder wat wils. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt.

€35 per persoon, €20 kinderen van 3 tot 12 jaar