Tuinonderhoud

Ook voor tuinonderhoud bent u bij Wijnen-Groen aan het juiste adres. Zowel voor particuliere als zakelijk cliënten onderhouden wij diverse tuinen. 

Er zijn vele mogelijkheden, u kunt een onderhoudscontract bij ons afsluiten waarbij wij u het volledige tuinonderhoud uit handen nemen. Wij kunnen dit ook gedeeltelijk voor u verzorgen bijvoorbeeld als u op vakantie bent of wat dacht u van een voorjaarsbeurt en/of winterbeurt? 

Kortom er kan heel veel. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door.

Hoe gaan wij te werk?

Wij werken met open opdrachten, waarbij achteraf wordt afgerekend op basis van de gewerkte uren en materiaalkosten, zoals gebruikte machines, bemesting, nieuwe planten en dergelijke. Ook kunt u kiezen om vooraf een budget met ons af te spreken, waarbij u aangeeft welk werk prioriteit heeft. Wij doen dan ook ons best om binnen het door u bepaalde budget zo veel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.

Een andere mogelijkheid is om af te spreken dat wij periodiek bij u langskomen. Bijvoorbeeld 2 keer per jaar of 1 keer per maand.

Een onderhoudscontract behoort ook tot de mogelijkheden. Vooraf wordt een vast bedrag per maand of per kwartaal afgesproken en het onderhoud dat wij voor dat bedrag garanderen. U weet dan zeker dat uw tuin er altijd mooi uitziet en hoeveel u dat kost. Een zeker resultaat en geen financiële tegenvallers!