Tuinaanleg

Een goed aangelegde tuin begint, in overleg met u, met een goed tuinplan. Wij houden in de ontwerpfase rekening met alle aspecten zoals ligging, onderhoud en gebruik van de tuin.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het grondwerk, sierbestrating, een verlichtingsplan,beplantingsplan maar ook de aanleg van een vlonder, schuttingen of tuinhuis is geen probleem, Alles wat daar bij komt kijken van af stroom tot riolering en het aanvragen van eventuele vergunningen kunnen wij voor u realiseren.

Kijken bij de buren

Iedere buurt heeft zijn eigen problemen met bijvoorbeeld grond of harde wind. Van ervaringen van buren kunt u veel leren. Zo kwam ik eens bij een tuin waar zowel bij de buren als in het gemeente plantsoen erg veel planten dood waren gegaan. Na het probleem goed te analyseren bleek er een storende laag in de grond aanwezig te zijn.

Ook kan bijvoorbeeld, verzakking bij meerdere buren op rij duiden op een gedempte sloot. Oplettend rondkijken in de buurt kan zeker geen kwaad, en vaak heel leerzaam zijn