WeVi ry

EKL-Werkkoviestijät ry (WeVi ry) on vuonna 2001 perustettu pääasiallisesti internetissä toimiva valtakunnallinen ikäihmisten yhdistys, joka on Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n jäsenyhdistys.

Jäsenistämme noin kolmannes asuu Helsingissä, kolmannes Uudellamaalla ja kolmannes muualla maassa. Asuinpaikka ei ole este yhdistyksen toimintaan osallistumiselle.

Emme ole tietotekniikan ammattilaisia, vaan useimmat meistä ovat aloittaneet tietokoneharrastuksensa vasta eläkevuosien myötä. Toimintamme perusideana on vertaistoiminta, kaverin auttaminen ja mukava yhdessäolo yhteisen harrastuksen parissa.

Elokuun 22 päivä 2007, toimitustiimimme "lehtimies" Leif Forsblom, avasi Werkkoviestijöille oman keskusteluryhmän Wiestikapula, josta on tullut mielenkiintoinen ja hauska kanava vaihtaa tietoja ja hauskoja viestejä, jossa huumori kukkii. Keskustellaan asiasta kuin asiasta. Kuva-albumit ovat yksi ihastuttava tapa jakaa hauskoja muistoja ystävien kanssa. Päivittäin saa päivän naurukiintiö täytetty mukavista jutuista ja vitseistä. Asiatietoakin tietysti jaetaan sen mukaan kun itse saamme kerättyä.

Comments