6-12-2018 aanmelden!
Vanaf nu kun je je aanmelden voor Kerstavond voor Iedereen!


Like ons nu op Facebook!
https://www.facebook.com/Kerstavondvooriedereen/

GESCHIEDENIS
De kerstavond is voor het eerst georganiseerd in 2002, in een tijdsbestek van 5 dagen.
De afgelopen jaren zijn we eerder begonnen met de organisatie hiervan, en dit heeft geresulteerd in hogere bezoekersaantallen en een betere bekendheid van de avond in het algemeen.

VOOR WIE IS DE KERSTAVOND?
De kerstavond wordt voornamelijk georganiseerd voor mensen die met de feestdagen alleen thuiszitten, en zich rondom die dagen eenzaam voelen. Helaas zijn dit er erg veel, en bereiken ook wij maar een gedeelte van deze mensen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is om de stap te zetten de kerstavond te bezoeken.
Daarom willen we ook benadrukken dat onze werkgroep 'Voor iedereen' heet, en dat dus ook mensen die niet bij deze groep horen, maar toch een leuke avond willen, welkom zijn om wat te komen eten of drinken.

HOE WORDT DEZE DOELGROEP BEREIKT?
Onze doelgroep bereiken we door het her en der verspreiden van flyers en postertjes.
Ook via de thuiszorg worden cliƫnten hiervan gewezen op de mogelijkheid de avond te bezoeken. Eventueel worden mensen door de thuiszorgers over de drempel heen geholpen om zich aan te melden.

TAXI-DIENST
Op de kerstavond is er een taxi-dienst beschikbaar. Mensen die oud of slecht ter been zijn kunnen kosteloos worden gebracht en gehaald.